• PRO TV
  • „Jeg, apă mizerabilă și nisip plin de scoici”. Cum a descris un român o plajă din Mamaia

„Jeg, apă mizerabilă și nisip plin de scoici”. Cum a descris un român o plajă din Mamaia

„Jeg, apă mizerabilă și nisip plin de scoici”. Cum a descris un român o plajă din Mamaia

După ce Institutului Național de Sănătate Publică a găsit valori peste limitele normale ale virusului E.coli în apele din zona litoralului românesc, tot mai mulți români postează imagini și filmulețe pe internet cu plajele din stațiunile frecventate mai des de turiști. 

Un român a rămas siderat când a ajuns pe o plajă din Mamaia. Bărbatul și-a povestit experiența pe un grup destinat vacanțelor. 

„După un sejur de 7 zile în Sunny Beach/ Bulgaria, am trecut și pe la Mamaia, 2 zile. Dezamăgitor. Mizerie, jeg, apa mizerabilă, nisip plin de scoici ...  Asta e doar ca să îmi aduc aminte să nu mai revin pe Litoralul romanesc”, a menționat acesta, alăturând mai multe fotografii. Postarea a fost făcută pe 18 iulie 2023, în jurul orei 8:00. 

 
„Mamaia e tristă. Atmosfera acestei stațiuni este fals estivală. Plaja este imensă și doare la talpă, muzica e cu bumți bumți și nu te lasă să dormi nici la 5 dimineata, construcțiile noi, hotelurile recente sunt ridicate doar din interes pentru bani nu și pentru oameni. Totul costă enorm și, cu câteva excepții, serviciile sunt proaste si plictisite”, este impresia unui al turist român, care a vizitat recent stațiunea. 

Ministerul Sănătății despre prezența E.coli în Marea Neagră 

În ulimele zile se tot vorbește despre prezența bacteriei E.Coli în apa Mării Negre, iar oamenii sunt îngrijorați. DSP afirmă că apa e bună de îmbăiere, însă medicii îi avertizează pe părinți să nu-și lase copiii să înghită apă. 

Prezența unor concentrații mari de Escherichia coli (E.coli) în unele zone de îmbăiere din apa Mării Negre „denotă o contaminare fecală de origine umană sau animală - deversări de ape reziduale accidentale din diverse surse: canalizări defecte, terenuri agricole, ferme de animale, plaje insuficient întreținute”, arată Institutul Național de Sănătate Publică, potrivit hotnews.ro
 

Sursă foto/ video: grup facebook/ Vacante Litoral Bulgaria  

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni