• PRO TV
  • Reacția lui Ed Sheeran când un copil de 5 ani l-a invitat la ziua lui. Nimeni nu se aștepta la un astfel de gest

Reacția lui Ed Sheeran când un copil de 5 ani l-a invitat la ziua lui. Nimeni nu se aștepta la un astfel de gest

Reacția lui Ed Sheeran când un copil de 5 ani l-a invitat la ziua lui. Nimeni nu se aștepta la un astfel de gest

Ed Sheeran a făcut un gest incredibil pentru un băiețel de 5 ani care și-a dorit să îl invite la ziua lui. Totul a început când mama copilului a publicat un videoclip pe Tik Tok în care a vorbit despre dorința fiului ei.

O femeie pe nume Alexandra Lamoreaux, din Utah, le-a vorbit utilizatorilor de pe Tik Tok despre pasiunea fiului ei pentru cântărețul Ed Sheeran. Cu ocazia zilei sale de naștere, băiețelul și-a dorit o petrecere cu tematică Ed Sheeran, având parte de un tort și prăjituri cu fața artistului pe ele, un tobogan și invitații realizate în stilul biletelor la concertul cântărețului. Însă, dorința sa cea mai mare era să-l aibă pe artist drept invitat la ziua lui și să primească cadou un microfon de la acesta.

Videoclipul s-a viralizat rapid și, datorită internauților, acesta a ajuns și la Ed Sheeran, care s-a gândit să îi facă o surpriză băiețelului de cinci ani. Deși nu a putut ajunge la ziua lui, cântărețul i-a trimis un pachet albastru pe care l-a semnat "Pentru Ren, de la Ed".

@alex.lamx Replying to @Jen Ren’s reaction to his birthday present from @Ed Sheeran This has got to be one of the best experiences of our entire lives! My mama heart has been bursting with joy and gratitude. Sorry for the annoying mom voice???? but i was just so freaking excited for Ren I couldn’t help it!! You know Ren is genuinely happy when he goes kind of quiet like this, I love him so much. And obviously Tuck gets loud ???????? Will never be able to express my gratitude to every single person that made this happen for him???????????????? #edsheeran #edsheeranrecoveryy #edsheerantour #edsheeranbirthdayparty #edsheeranlive #kidsbirthday #kidsbirthdayparty #momlife #sahm #birthday #birthdaypartyplanning #surprise #partyplanning #summerparty #waterparty #kidsparty #birthdaypartytheme #fyp #foryou #foryoupage #edsheeranconcert #celebrity #partyplanningtips #feelgoodmoments ♬ original sound - Alexandra Lamoreaux ????

Acesta conținea un tricou, un CD semnat de Ed Sheeran, o jucărie, un carnețel, un microfon și o chitară. De asemenea, artistul  scris și un bilețel pentru puști, în care îl încuraja să își urmeze visele.

„Ren, îmi pare rău că nu pot veni la petrecerea de ziua ta de naștere, sper totuși că a fost una grozavă. Iată un carnețel, un microfon și o chitară, astfel încât să poți începe să scrii cântece exact că mine”

Cum era de așteptat, gestul acestuia l-a bucurat nespus pe băiețel, care a cântat la finalul videoclipului una dintre piesele lui Ed Sheeran.

Sursă foto: Getty

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni