• PRO TV
  • Drumul de la saracie la celebritate: Top 9 vedete care au pornit de jos! FOTO

Drumul de la saracie la celebritate: Top 9 vedete care au pornit de jos! FOTO

Drumul de la saracie la celebritate: Top 9 vedete care au pornit de jos! FOTO

Nu s-au nascut si n-au crescut in puf, n-au mers cu limuzina la gradinita. nu se imbracau cu haine de mii de euro si nu mancau doar icre negre inca din copilarie. Saracia in care au crescut i-a motivat sa-si ia viata in propriile maini si sa ajunga bogati si faimosi. Descopera noua vedete care au pornit de jos si au ajuns sa aiba tot ce-si doresc!

9. Justin Bieber

Acum cativa ani, idolul adolescentilor locuia intr-o casa prin care misunau soareci, iar frigiderul familiei era gol mai tot timpul. Micutul Bieber dormea pe o canapea si manca aproape zilnic macaroane cu branza. Astazi, averea lui e estimata la aproape 65 de milioane de dolari.

8. Mariah Carey

A crescut intr-un din cele mai sarace cartiere din Long Island. Neavand aproape deloc jucarii, se distra otravindu-si cainele sau dand foc masinii tatalui ei.

Bineinteles, nu e deloc mandra de faptele ei din copilarie. Acum, este una din cele mai cunoscute si apreciate cantarete din toata lumea.



7. J.K. Rowling



J.K. a asteptat multa vreme pana sa rasara soarele si pe strada ei. Inainte sa scrie seria “Harry Potter”, ducea o viata grea in calitate de mama singura si traia mai mult din ajutoare de la stat.  In prezent, e una din cele mai bogate vedete din Marea Britanie (unii spun ca ar avea chiar peste 1 miliard de dolari).



6. Danny DeVito

Inainte sa aiba succes cu filmul “Taxi”, Danny DeVito abia avea dupa ce bea apa.
A marturisit chiar ca a fost atat de sarac in tinerete, incat dormea noptile prin autobuze in New York.





5. Snoop Dogg

 La fel si alti rapperi faimosi, Snoop a crescut intr-un cartier foarte sarac. La inceput, facea acelasi lucru pe care-l faceau toti prietenii si cunoscutii lui: vindea droguri. Dupa mai multe sejururi la inchisoare, s-a apucat de muzica. A facut cea mai buna alegere posibila: acum este multi-milionar, faimos si nu mai duce lipsa de nimic.



4. Jim Carrey


Pe cand era licean, locuia cu familia lui intr-o rulota si era nevoit sa lucreze la o fabrica de cauciucuri pentru a aduce bani in casa. Nemultumit de acest stil de viata, Jim a renuntat la scoala la 16 ani si a plecat la Los Angeles pentru a deveni vedeta. Si-a indeplinit visul, iar acum este unul dintre cei mai respectati si bine platiti actori din Cetatea Filmului.


3. Leonardo DiCaprio



Leo a crescut in imprejurimile Hollywood-ului, insa viata pe care o ducea nu avea nimic din stralucirea si farmecul asociate cu Cetatea Filmului. Avea ca vecini traficanti de droguri si prostituate, dar, in loc sa se lase descurajat de promiscuitatea pe care o vedea in jur, s-a ambitionat sa plece de acolo si sa-si faca viata cu mainile lui.





2. Demi Moore

Ati putea crede ca doamna Ashton Kutcher a avut dintotdeauna o viata la fel de lipsita de griji cum e cea pe care o duce acum. Dar nu i-a fost intotdeauna atat de usor: a avut nesansa de a creste langa un tata violent, care prefera sa bea in loc sa munceasca pentru familie. La fel ca Jim Carrey, a renuntat la scoala la 16 ani si a plecat la Hollywood sa-si croiasca propriul drum in viata.


1. Mark Wahlberg


El a renuntat la scoala mai devreme chiar decat Demi Moore sau Jim Carrey. La 14 ani deja era un copil-problema, care statea mai mult pe strazi decat acasa. Dupa cativa ani in care a furat, a vandut si consumat droguri, a fost condamnat pentru ca a atacat doi oameni si trimis pentru 50 de zile la inchisoare. Acela a fost momentul in care s-a trezit la realitate si si-a dat seama ca nu asta isi doreste de la viata lui. A ajuns un actor renumit, iar printre cele mai cunoscute filme ale sale se numara "Lunetistul" si "Cartita". Prin 2008, se zvonea ca ar castiga chiar in jur de 15 milioane pentru un film.


 

www.procinema te tine la curent cu cele mai tari stiri de la Festivalul de la Cannes intre 11 -22 mai!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni