• PRO TV
  • O mai ții minte pe Mădălina Drăghici din serialul "Iubire și Onoare"? Ce face și cum arată în prezent

O mai ții minte pe Mădălina Drăghici din serialul "Iubire și Onoare"? Ce face și cum arată în prezent

O mai ții minte pe Mădălina Drăghici din serialul "Iubire și Onoare"? Ce face și cum arată în prezent

Au trecut 12 ani de la difuzarea serialului "Iubire și onoare" în care Mădălina Drăghici și Radu Vâlcan au jucat rolurile principale. De atunci, actorii serialului au trecut prin tot felul de schimbări, Radu Vâlcan a rămas în televiziune și și-a întemeiat o familie frumoasă, în timp ce Madalina a rămas departe de lumina reflectoarelor și a devenit mamă. Iată ce face aceasta în prezent!

Mădălina Drăghici, partenera lui Radu Vâlcan din "Iubire și onoare", avea doar 21 de ani când a început să joace rolul Ilincăi. De meserie model și absolventă de ASE, fosta actriță a reușit să obțină rolul într-o telenovelă care s-a bucurat de succes în 28 de state. După terminarea producției, aceasta a primit următorul rol în "Pariu cu viață", însă de la terminarea serialului, Mădălina nu a mai activat în lumea actoriei.

În prezent, aceasta are 33 de ani, este căsătorită cu avocatul Ovidiu Pop, iar nașii le-au fost Cabral și Andreea Ibacka. Ba mai mult, în 2016 a devenit mama unei fetițe și acum se dedică complet familiei.

După ce s-a retras din viața mondenă, a renunțat la blond în favoarea unui șaten, însă a rămas activă pe rețelele de socializare, unde postează fotografii cu familia sa.

Sursă foto: Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni