• PRO TV
  • Așa arată un corp de 54 de ani! Jennifer Lopez continuă să își uimească fanii cu silueta să ireală

Așa arată un corp de 54 de ani! Jennifer Lopez continuă să își uimească fanii cu silueta să ireală

Așa arată un corp de 54 de ani! Jennifer Lopez continuă să își uimească fanii cu silueta să ireală

Are 54 de ani și pare că timpul a rămas în loc pentru ea, încă de când a împlinit 30! Jennifer Lopez continuă să șocheze cu aspectul său fizic, creând standarde nerealiste pentru multe femei care nu au mijloacele financiare că să arate așa.

J Lo arată fabulos la 54 de ani și nimeni nu poate nega asta! Cu siguranță genele ei latino sunt, în mare, “de vină” pentru look-ul ei veșnic tânăr, dar cu siguranță vedeta apelează și la tratamente revoluționare anti-ageing, extrem de costisitoare și pe care nu și le permite oricine. Vorba unei fane care i-a lăsat un comentariu pe Instagram: “N-am văzut în viața mea pe cineva care să arate la 54 de ani atât de bine, e spectaculoasă!”

Deși spune că secretul ei e “uleiul de măsline”, care e principalul ingredient în gama ei de cosmetice, este greu de crezut că asta e tot :)  De curând, o altă divă latino, Salma Hayek a dezvăluit că folosește cu succes aparatele cu radiofrecvență pentru remodelare corporală, pe lângă meditație.

Fanii nu se lasă însă păcăliți și stiu cât investește Jennifer Lopez în… tinerețea ei. “Arată fantastic. Nu poți nega. Dar în același timp are o avere de 400 de miioane de dolari. Știe cineva ce este cool-sculpting? Este o procedură care îngheață celulele adipoase și le distruge sculptând corpul. Dacă ești sănătos și ai o echipade o echipă disponibilă de dieteticieni, bucătari, chirurgi plasticieni, antrenori personali, fotografi etc și tu, cu disciplină, ai putea arăta așa”, a comentat, pe bună dreptate, o fană pe pagina de Instagram a lui Jennifer Lopez.

J Lo și-a sărbătorit de curând ziua de naștere, iar acum au apărut imagini de la petrecerea fastuoasă. Diva latino apare dansând pe mese într-o rochie albă, sub privirile admirative ale invitaților.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni