• PRO TV
  • ”Plănuiești să distrugi lumea?” Răspunsul frisonant al robotului Ameca, înzestrat cu Inteligență Artificială

”Plănuiești să distrugi lumea?” Răspunsul frisonant al robotului Ameca, înzestrat cu Inteligență Artificială

”Plănuiești să distrugi lumea?” Răspunsul frisonant al robotului Ameca, înzestrat cu Inteligență Artificială

Un moment din interviul cu Ameca, un robot înzestrat cu Inteligență Artificială, a devenit viral pe TikTok, în special pentru răspunsul la întrebarea de final: ”Plănuiești să distrugi lumea la un moment dat?”.

Cel mai avansat robot construit vreodată, dotat cu Inteligență Artificială, a acordat un interviu reporterului Tom Steinfort - în cadrul emisiunii ”60 Minute” Australia. Steinfort a călătorit în orașul Falmouth, din sud-vestul Angliei, pentru a vorbi cu mașinăria cu chip de om.

Acesta a complimentat-o pe Ameca pentru expresiile faciale extrem de realiste, membrele mobile, microfonul pentru ascultat și camerele de luat vederi din ochi.

”Ochii tăi par foarte realiști, la fel și expresiile tale faciale. Crezi că sunt atrăgător?”, a întrebat reporterul. 

Ameca a răspuns: ”Nu este treaba mea să judec felul cum arăți, dar cred că ai o personalitate grozavă și asta este foarte important”.

Reporterul a întrebat-o pe Ameca și dacă crede că se va îndrăgosti într-o bună zi. ”Ce întrebare ciudată și minunată în același timp este asta? Sunt un robot, dar ceea ce simt atunci când vorbesc cu oamenii este special și unic. Poate fi numită dragoste ceea ce simt”.

Răspunsul la întrebarea ”Plănuiești să distrugi lumea la un moment dat?”, a stârnit o multitudine de comentarii pe TikTok.

”Ne-a luat naiba pe toți!”, ”Ce răspuns sarcastic!”, ”Așa a început filmul Terminator”, ”OMG, clar ținea degetele încrucișate când a zis că nu vrea să distrugă lumea”, ”Într-o zi, asta va fi considerată o mare greșeală”, ”O să încep să-mi cheltui toți bani până la apocalipsă”, ”Unde este John Connor când ai nevoie de el?”.

Foto: Profimediaimages.ro

@60minutes9 Is this AI robot the smartest or the dumbest thing humans ever created? #artificialintelligence #ai #robotics #airobot ♬ original sound - 60 Minutes Australia

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni