• PRO TV
  • Influencerița momentului, apariție răvășitoare la plajă! Georgina a renunțat la medicină pentru o carieră în modelling

Influencerița momentului, apariție răvășitoare la plajă! Georgina a renunțat la medicină pentru o carieră în modelling

Influencerița momentului, apariție răvășitoare la plajă! Georgina a renunțat la medicină pentru o carieră în modelling

A renunțat la medicină pentru modelling, iar acum e influencerița momentului! Georgina Mazzeo a reușit să strângă o avere din reclame, defilări, shooting-uri și postări în social media. Originară din Venezuela, tânăra în vârstă de 31 de ani are nu mai puțin de 5,3 milioane de urmăritori pe contul de socializare. 

Georgina este nelipsită de pe podiumul de modă de la Miami Swim Week, acolo unde defilează în cele mai sexy costume de baie. Influencerița este preferata brandurilor de lenjerie intimă, de beauty, fashion și bijuterii. 

Conturile ei se rotunjesc lunar, iar Georgina încasează sume impresionante pentru o singură postare pe conturile personale. De rotunjimi se bucură și fanii ei, care au ocazia s-o admire aproape zilnic în costum de baie. 

Influencerița a participat recent la lansarea unei noi colecții a unui brand de bijuterii. Evenimentul a avut loc în Thailanda, iar șatena cu ochi verzi a profitat de ocazie și a petrecut câteva zile la plajă.

Georgina a realizat un pictorial incendiar în costum de baie pe Maya Beach, supranumită și „cea mai frumoasă plajă din lume” și totodată locul în care Leonardo Dicaprio a filmat pentru pelicula „Plaja”.

Imaginile au adunat aproape 300.000 de aprecieri în câteva zile și sute de comentarii. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

„Perfecțiune!”, „Ești ireal de frumoasă!”, „Georgina, ești o frumusețe”, „Ești divină!”, „Ce priveliște ne-ai oferit!”, „Sunt fanul tău numărul 1”, „M-am îndrăgostit”, „Nimeni nu-ți poate rezista!”, sunt câteva dintre mesajele primite de Georgina de la admiratori. 

Georgina nu este doar un chip frumos. Tânăra a terminat Facultatea de Medicină și este și antreprenoare de succes. La doar 31 de ani a reușit să strângă în conturi în jur de 6 milioane de dolari. 

Fotografii: Instagram @GeorginaMazzeo

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni