• PRO TV
  • Motivul pentru care Meghan Markle și prințul Harry nu vor participa la parastasul de un an al Reginei Elisabeta

Motivul pentru care Meghan Markle și prințul Harry nu vor participa la parastasul de un an al Reginei Elisabeta

Motivul pentru care Meghan Markle și prințul Harry nu vor participa la parastasul de un an al Reginei Elisabeta

La evenimentul care marchează un an de la moartea reginei Elisabeta a II-a, patronat de Kate Middleton și prințul William, cei doi duci de Sussex nu vor participa. 

Conform New York Post, Harry și Meghan nu au fost invitați la evenimentul prin care Familia Regală marchează un an de la pierderea Reginei. Ducele și Ducesa de Sussex  nu au primit nicio invitație la adunarea exclusivă de la Castelul Balmoral de pe 8 septembrie - în ciuda faptului că aceștia sunt în acea perioadă în Europa, pentru Jocurile Invictus. 

”Nu i-a contactat nimeni. Este trist, dar asta-i viața. Nu vorbim doar despre o familie, ci despre o instituție”, a declarat un apropiat al lui Harry pentru The Sun.

Cei care se vor ocupa de acest eveniment sunt Prințul și Prințesa de Wales. Aceștia au avea un mesaj public, în care vor onora viața și moștenirea reginei, care a murit anul trecut, pe 8 septembrie. 

Regele Charles, în schimb, va marca un an de la decesul mamei sale ”în tăcere și intimitate” la Castelul Balmoral din Scoția. 

Foto: Getty

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni