• PRO TV
  • Anca Dumitra, o poveste de dragoste mai fierbinte decât Las Fierbinți

Anca Dumitra, o poveste de dragoste mai fierbinte decât Las Fierbinți

Anca Dumitra, o poveste de dragoste mai fierbinte decât Las Fierbinți

Anca Dumitra a poposit în studioul podcastului Fain & Simplu, unde, în fața lui Mihai Morar, povestește cum este viața ei din spatele arhicunoscutului rol din Las Fierbinți.

Recent căsătorită, Anca dezvăluie detaliile care i-au marcat nunta și impactul pe care slujba religioasă a avut-o asupra ei. Deschisă și jovială, spune care este momentul care a scos olteanca din ea sau cum reacționează când o strigă lumea Geanina, pe stradă. O deranjează obrăznicia și când se simte judecată. Recunoaște că încă visează la marele rol al scenei, la Hollywood, la Oscar, chiar dacă tot mai realist, și este pregătită pentru marele rol al vieții: cel de mamă. Descoperă azi actorul care și-a început cariera plângând și care crede în momentele magice din viață.

Despre momentul când actualul ei soț,  Manfred Spendier, s-a îndrăgostit de ea, Anca Dumitra povestește: ”Manfred m-a văzut acum 10 ani de zile prima dată, în serial, el nevorbind limba română”. Acesta se afla în Spania, în cantonament cu români și, într-o seară, cineva a venit cu un stick pe care se afla primul sezon al serialului Las Fierbinți. Când a văzut-o pe Anca, acesta a exclamat: ”Este femeia perfectă!”.

”Bine, așa cucerești tu o femeie!”, a fost reacția Ancăi Dumitra prima oară, doar că Manfred a găsit martori care să îi valideze reacția. Actrița a mai dezvăluit și că un coleg de serial, Toma Cuzin, a fost cel care i-a făcut cunoștință cu actualul ei soț. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni