• PRO TV
  • Tobi Ibitoye și Feli, doi artiști care au făcut senzație la Vocea României, au lansat piesa „Baby Come Back”

Tobi Ibitoye și Feli, doi artiști care au făcut senzație la Vocea României, au lansat piesa „Baby Come Back”

Tobi Ibitoye și Feli, doi artiști care au făcut senzație la Vocea României, au lansat piesa „Baby Come Back”

Tobi Ibitoye și Feli au lansat "Baby Come Back", o piesă ce aduce aminte de hit-urile anilor 2000. Smiley a contribuit la muzică și versuri. 

Doi artiști, care au făcut senzație pe scena show-ului „Vocea României”, surprind acum printr-o colaborare frumoasă pentru piesa „Baby Come Back". Este primul single al albumului de debut „Fear To Freedom” pe care Tobi plănuiește să-l lanseze la începutul lui 2024, potrivit infomusic.ro
 

Melodia este o coproducție Forward Agency și HaHaHa Production și a fost compusă de Smiley, Tobi Ibitoye, Gabriel Stănoiu și Șerban Cazan. La versuri, Tobi Ibitoye a colaborat cu Smiley (Andrei Tiberiu Maria), cel care i-a fost antrenor la Vocea României 2015. În finala ediției de atunci, fostul concurent s-a clasat pe locul 3. 

În doar câteva ore de la lansare, piesa Baby Come Back a adunat peste 30.000 de vizualizări. Vezi videoclipul mai jos. 

„Povestea piesei „Baby Come Back” este una foarte dragă mie. Sunt un om al verii, născut în august, într-un ținut tropical - Abuja Nigeria, și mereu când se apropie luna septembrie, simt că poate vara nu se va mai întoarce niciodată. Așa că, pentru toate pasiunile sau chiar marile iubiri pe care le trăim vara, pentru sezonul în sine, pentru toate femeile frumoase în costum de baie de la malul mării, > este un imn pentru mai mult soare, mai mult fun și mai multă iubire", a declarat Tobi Ibitoye, potrivit sursei citate mai sus. 
 
„Colaborarea cu Tobi e o bucurie pentru mine. Tobi e una din vocile mele preferate din România. „Baby Come Back” e o piesă în care regăsesc o latură artistică a mea de care îmi era dor. Și, da! Așa cum îmi place să o alint, „Baby Come Back” e PIESA TA PREFERATĂ!”, a adăugat Feli. 
 
Feli Donose a participat la Vocea României în 2012. Ea a făcut parte din echipa lui Marius Moga, alături de care a ajuns până în semifinale. Începând cu anul 2014, Feli a hotărât să se alăture echipei HaHaHa Production, dorindu-și să construiască o carieră în muzică.  
 


Sursă foto: Instagram/ Tobi Ibitoye, felidonoseofficial, Blejan Daniel

Vezi și: 





 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni