• PRO TV
  • Marilena și Andrei Ciobanu, foști concurenți Survivor România, au devenit părinți! Ce nume au ales pentru fiul lor

Marilena și Andrei Ciobanu, foști concurenți Survivor România, au devenit părinți! Ce nume au ales pentru fiul lor

Marilena și Andrei Ciobanu, foști concurenți Survivor România, au devenit părinți! Ce nume au ales pentru fiul lor

Marilena și Andrei Ciobanu, foști concurenți Survivor România, sunt în culmea fericirii. Cei doi au devenit părinți în urmă cu puțin timp.

Marilena Cuciurean a devenit mămică pentru prima dată, în urmă cu cinci zile. Proaspăta mămică și partenerul ei au oferit primele declarații despre venirea pe lume a băiețelului lor.

Fosta concurentă de la Survivor România și-ar fi dorit să nască natural, însă, înainte de termen, medicul a anunțat-o că placenta era îmbătrânită, astfel că, a fost nevoită să recurgă de urgență la cezariană.Tânăra a povestit că, din cauza operației, și-a ținut copilul în brațe abia a doua zi, dar acum, totul este bine, a ajuns acasă, alăptează și se simte perfect

Marilena a acumulat 23 de kilograme în sarcină, însă asta nu o deranjează, pentru că știe că va reveni treptat la silueta de odinioară.

„Andrei: Mari a fost cea mai mare războinică dintre noi, ea a dus greul. Ăsta micul nu mai voia să iasă. Ea își dorea să nască natural, dar nu s-a putut. Eu sincer am crezut că nu mai naște.Mari: Mă chinuia în ultimul timp. Abia așteptam acel moment. Toată lumea mă întreba când nasc. Așteptarea asta face cel mai greu moment. Am născut la 41 de săptămâni. Eram foarte entuziasmată pe masa de nașteri. Până să simt durerea, eu râdeam. Am ales să nasc la stat și nu-mi pare rău, am fost tratată bine. Mă îngrășasem 23 de kg. Am avut și retenție de apă foarte multă.

Doamna asistentă a filmat tot momentul și a făcut poze, am vrut să văd tot.”, au spus cei doi, în cadrul unei emisiuni online.

Andrei Ciobanu a declarat că pe micuțul în cheamă Tudor Mihai, fiind foarte încântați de alegerea pe care au făcut-o.

„O să-l cheme Tudor Mihai Ciobanu, ne place foarte mult Tudor. Mi se pare un nume bărbătesc, să nu fie alintat și Mihai ca nume de sfânt. Am vrut foarte mult să fie un nume românesc.”, a declarat Andrei Ciobanu.

Sursă foto: Instagram 

VEZI ȘI VIDEO 
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni