• PRO TV
  • Michele Morrone a preferat-o pe Nikita de România în locul Mădălinei Ghenea: „Pentru el a fost un nimic”

Michele Morrone a preferat-o pe Nikita de România în locul Mădălinei Ghenea: „Pentru el a fost un nimic”

Michele Morrone a preferat-o pe Nikita de România în locul Mădălinei Ghenea: „Pentru el a fost un nimic”

Nikita de România a revenit în atenția publicului după mulți ani și continuă să șocheze! Acum, blonda susține cu tărie că are o idilă cu starul din filmul „365 de zile”, Michele Morrone, care ar fi refuzat-o până și pe Mădălina Ghenea în favoarea sa!

Mihaela Ispas, cunoscută de publicul larg sub numele de Nikita de România, a susținut în urmă cu mai multe luni că Michele Morrone este îndrăgostit lulea de ea. Stabilită în Spania de ani buni, blonda afirmă că este curtată de foarte mulți bărbați, iar printre aceștia se numără și actorul din filmul „365 de zile”.

În cadrul unui interviu pentru cancan.ro, aceasta a spus că celebrul actor îi dă mesaje în fiecare zi, se preocupă de starea fiicelor sale și că este cât se poate de atent cu ea. O afirmație susținută de Nikita a devenit, însă, virală pe rețelele de socializare. 

Supranumită prin anul 2000 drept „Bătăușa din București”, Mihaela Ispas a susținut că râvnitul Michele Morrone ar fi refuzat-o până și pe Mădălina Ghenea în favoarea sa. Se pare că modelul internațional nu ar avea nici măcar numărul de telefon al actorului, așa cum Nikita îl are salvat în contacte de atâta timp.

Mi-am construit totul singurică, inclusiv relația cu Michele Morrone, care normal este secret. Nu mă interesează că a avut-o pe Ramona Olaru. A spus că e un nimeni Ramona Olaru pentru el.

Sau următoarea, cum o cheamă, Ghenea, Mădălina Ghenea. A zis că nu îl interesează. Pentru el a fost un nimic și drept dovadă vreau să îi demonstrez Mădălinei Ghenea că eu cu adevărat vorbesc cu el. Dacă vrea să îl întrebe. Dar nu cred că ajunge la el, nu cred că are numerelele lui de telefon sau adresa lui de acasă sau relația personală pe care o am eu cu el sau sentimentală”, a declarat Nikita pentru cancan.ro.

Foto: Profimedia, Facebook, Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni