• PRO TV
  • Jador s-a despărțit de iubita lui, Alexandra, și a făcut anunțul pe TikTok. Reacțiile fanilor

Jador s-a despărțit de iubita lui, Alexandra, și a făcut anunțul pe TikTok. Reacțiile fanilor

Jador s-a despărțit de iubita lui, Alexandra, și a făcut anunțul pe TikTok. Reacțiile fanilor

După ce a anunțat că nu este bolnav incurabil și că se retrage din lumea muzicală pentru a face bani din afaceri, Jador mai aruncă o ”bombă” pentru fani: s-a despărțit de iubita lui, Alexandra Dobbia. 

Cu puțin timp în urmă, pe rețelele de socializare, artistul a anunțat că el și femeia pe care o voia de soție s-au despărțit.

”Bună, oameni buni! Eu și Hoder am decis să o luăm pe drumuri separate, a fost o decizie foarte dificilă pentru amândoi. Așa că, vă mulțumesc pentru susținere, pentru fiecare like, comentariu, mesaj de încurajare pe care mi-l dați.

Sper să înțelegeți că noi am luat-o în direcții diferite și să ne acordați spațiul necesar pentru tranziția care va urma după această despărțire, Vă mulțumesc pentru înțelegere! Doamne ajută!”, a spus Jador, pe pagina sa de TikTok.

Recent, Jador s-a fotografiat alături de Simina Loica, fosta sa iubită, ceea ce i-a făcut pe fani să speculeze motivul despărțirii. 

”Pentru Simina?”/ ”Păcat, mare femeie, chiar te iubea”/ ”Ai pierdut o mare comoară de fată!”/ „Păcat, erați un cuplu foarte frumos, dar este viața ta și nimeni nu te poate judeca”/ ”Am știut de la începutul relației că orice-i frumos nu durează mult, dar viata merge înainte, asta e!”/ ” Se vedea o iubire sinceră din partea amândurora, ea fiind o finețe de fată, păcat de despărțirea voastră, dar niciodată sa nu spui niciodată!”.

Foto; Instagram

@jador

Vă rog să respectați decizia noastră și să ne acordați spațiul necesar pentru această tranziție."

♬ sunet original - Jador

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni