• PRO TV
  • Tatăl lui Vlad Pascu, tânărul drogat care a ucis doi studenți, apare în dosarul lui Sile Cămătaru! Ce făcea bărbatul

Tatăl lui Vlad Pascu, tânărul drogat care a ucis doi studenți, apare în dosarul lui Sile Cămătaru! Ce făcea bărbatul

Tatăl lui Vlad Pascu, tânărul drogat care a ucis doi studenți, apare în dosarul lui Sile Cămătaru! Ce făcea bărbatul

Noi detalii cutremurătoare din viața lui Vad Pascu ies acum la iveală! Tânărul care s-a urcat drogat la volan și a ucis doi studenți vine dintr-o familie asociată cu diverse persoane din lumea interlopă!

În urmă cu doar câteva zile a avut loc o tragedie de nedescris în localitatea 2 Mai, Constanța. Un băiat în vârstă de 19 ani, pe nume Vlad Pascu, s-a urcat drogat la volanul mașinii sale marca Mercedes, în valoare de aproape 100.000 de euro, și a intrat cu o viteză de nedescris într-un grup de 8 persoane. În urma impactului, 2 studenți la Facultatea de Geografie au murit pe loc.

Tânărul a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins de polițiști la scurt timp după în Vama Veche. Aparatul de testare a consumului de droguri folosit de polițiști a indicat faptul că Vlad Pascu consumase, în noaptea respectivă, nu mai puțin de trei tipuri de droguri: cocaină, amfetamină şi metamfetamină. 

În urma accidentului înfiorător, două familii au rămas cu sechele pe viață, Roberta Marina Dragomir şi Sebastian Andrei Olariu fiind cei doi studenți care au pierit pe loc, chiar sub ochii prietenilor săi.

Vlad Pascu, un băiat de bani gata familiarizat cu lumea interlopă

Potrivit site-ului de știri lumeapolitica.ro, părinții șoferului drogat de 19 ani, Pascu Mihail Claudiu și Pascu Miruna ar figura alături de nume cunoscute din lumea interlopă.

Astfel, soții Pascu sunt menționați în dosarul lui Sile Cămătaru și figurează ca martori după ce ar fi dat bani cu camăta. 

„În aprilie 2003, partea vătămată Voiculescu Radu Gheorghe a împrumutat de la martorii Mihail Pascu Claudiu şi Pascu Miruna suma de de 75.000 USD cu dobânda de 6% pe lună încheind în acest sens contractul de vânzare-cumpărare”, se arată în motivarea în urma căreia judecătorii au respins recursul lui Sile Cămătaru împotriva condamnării la 11 ani după gratii, conform sursei menționate anterior.

Foto: stirileprotv.ro
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni