• PRO TV
  • Cine este polițistul care l-a oprit pe Vlad Pascu înainte de accidentul înfiorător din 2 Mai

Cine este polițistul care l-a oprit pe Vlad Pascu înainte de accidentul înfiorător din 2 Mai

Cine este polițistul care l-a oprit pe Vlad Pascu înainte de accidentul înfiorător din 2 Mai

Vlad Pascu se află în aceste momente în arestul poliției, după ce în urmă cu doar câteva zile s-a urcat drogat la volan și a ucis doi tineri, ambii studenți la facultatea de Geografie. Înainte de tragedia care a șocat o țară întreagă, șoferul a fost oprit de două ori în trafic, dar nu a fost reținut.

Accidentul din 2 Mai, provocat de Vlad Pascu, s-a soldat cu decesul a două persoane, iar alte trei au fost transportate de urgență la spital. Înainte cu doar câteva ore înainte de accidentul terifiant, care a șocat toată România, tânărul a fost oprit de două ori în trafic, o dată în Constanța și o dată în Vama Veche.

Prima oară a primit recomandări din partea polițiștilor cu privire la atenția în trafic, iar a doua oară fiindcă cineva a semnalat, în urma unui apel la 112, că acesta circula haotic. Polițistul care l-a oprit pe băiatul de 19 ani și l-a testat cu etilotestul, constatând ulterior că nu consumase alcool, are doar doi ani vechime în Poliție, potrivit G4media.ro. De asemenea, acesta a fost detașat pe litoral în sezonul estival, el lucrând de regulă în Capitală.

Ultimul echipaj de Poliție care l-a oprit pe tânăr înainte de accidentul teribil era format dintr-un polițist și un jandarm. Polițistul i-a controlat mașina, acolo unde a găsit un joint și patru pastile. Condus la sediul poliției, Vlad Pascu nu a fost testat pentru droguri, iar după circa două ore a fost eliberat.

În dimineața respectivă, băiatul de 19 ani cu un Mercedes în valoare de aproape 100.000 de euro urma să intre cu viteză într-un grup de 8 persoane și să omoare pe loc doi studenți. Reamintim că autoritățile au găsit în corpul acestuia trei tipuri de droguri: cocaină, amfetamină şi metamfetamină.

Foto: stirileprov.ro

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni