• PRO TV
  • VIDEO Cum a reacționat o femeie din Oradea când la terasa blocului în care locuiește se făcea gălăgie: A aruncat de la etaj...

VIDEO Cum a reacționat o femeie din Oradea când la terasa blocului în care locuiește se făcea gălăgie: A aruncat de la etaj...

VIDEO Cum a reacționat o femeie din Oradea când la terasa blocului în care locuiește se făcea gălăgie: A aruncat de la etaj...

Moment neplăcut pentru clienții unei terase din Oradea! O femeie a găsit „metoda perfectă” de răzbunare, deranjată fiind de gălăgia făcută de aceștia la parterul blocului unde locuiește.

Imagini incredibile suprinse în incinta unui local aflat la parterul unui bloc din Oradea! O femeie care locuiește în imobil, deranjată de gălăgia făcută de clienții pub-ului, a găsit o metodă incredibilă de răzbunare!

Incidentul, care a avut loc la ora 1 noaptea zilele trecute, a fost filmat, iar imaginile au devenit imediat virale pe TikTok. Femeia, în mod evident revoltată că nu se poate odihni, s-a gândit să arunce aproape zece găleți cu apă chiar pe copertina pub-ului, acolo unde la acel moment se aflau câțiva clienți.

@iagheralexandru #police #oradea #waterattack ♬ original sound - iagheralexandru

În imaginile suprinse de persoanele aflate la fața locului se poate observa cum femeia aruncă, de la etaj, cantități mari de apă chiar deasupra terasei. Clienții au reacționat imediat: unii au zâmbit, iar alții s-au ridicat să plece.

„Vecina de deasupra a fost frustrată din cauza muzicii și a aruncat peste 10 găleți de apă pe terasa pub-ului de sub apartamentului ei. Patronul a chemat politia deoarece aceasta a udat câțiva dintre clienți”, a declarat persoana care a filmat momentul, potrivit bihon.ro.
 

@iagheralexandru #waterattack #part2 #oradea #romania ♬ original sound - iagheralexandru


Foto: Captură TikTok/iagheralexandru

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni