• PRO TV
  • Călugărița care a câștigat Vocea Italiei și a renunțat la viața monahală, o nouă schimbare uluitoare de look

Călugărița care a câștigat Vocea Italiei și a renunțat la viața monahală, o nouă schimbare uluitoare de look

Călugărița care a câștigat Vocea Italiei și a renunțat la viața monahală, o nouă schimbare uluitoare de look

Viața Cristinei Scuccia, călugărița care a câștigat Vocea Italiei în 2014, s-a schimbat radical în ultimii ani. La 8 ani după ce a ridicat trofeul deasupra capului, italianca a anunțat în cadrul unui talkshow că a renunțat la călugărie. Tânăra s-a mutat în Spania, unde s-a angajat ca ospătăriță. N-a renunțat la visul ei de a deveni artistă și anul acesta a reușit să-și lanseze primul ei single: „La felicita e una direzione”. Mai mult, Cristina s-a întors în Italia și a fost cooptată în show-ul de supraviețuire „Insula Faimoșilor”, acolo unde a reușit să ajungă până în finală. 

Recent, Cristina și-a aniversat ziua de naștere și a postat câteva imagini pe contul de Instagram, acolo unde a reușit să adune o comunitate mare de fani. Fosta călugăriță are aproape 160.000 de urmăritori. 

După ce a renunțat la viața monahală, Cristina și-a lăsat părul lung, și-a pus cercel în nas și a început să poarte rochii și fuste mini. În show-ul „Insula Faimoșilor”, telespectatorii au avut ocazia să o vadă în bustieră și pantaloni scurți. Tânăra a fost însă singura care a refuzat să fie filmată în costum de baie. 

De ziua ei, se pare că tânăra a simțit nevoia unei schimbări de look. Cristina și-a decolorat părul, și-a pus extensii și și-a făcut împletituri. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

„Vă mulțumesc tuturor pentru urările de ziua mea! Sunteți atât de mulți și de minunați! Și da... eu am făcut împletiturile...”, a scris Cristina în dreptul imaginilor care au adunat sute de comentarii. 

„Îți stă foarte bine cu acest look!”, „Cât de frumoasă ești!”, „La mulți ani, Cris! Și ce look!”, „Arăți extraordinar!”, „Perfectă! Dumnezeu e cu tine și te protejează mereu!”, „Arăți minunat! Sper că ești fericită”, i-au scris unii dintre urmăritori. 

De ce a renunțat Cristina la călugărie 

Cristina Scuccia a uimit o lume întregă în anul 2014, când s-a prezentat la audițiile pe nevăzute de la Vocea Italiei. Cei patru antrenori, printre care și regretata Raffaella Carra, au rămas fără cuvinte când au întors scaunele și au văzut pe scenă o călugăriță. Cristina a oferit o interpretare entuziastă a hitului „No One”, al Aliciei Keys. 

Sora Cristina a reușit să ajungă în finală și să câștige Vocea Italiei, după ce a interpretat melodia “What a Feeling”, din filmul Flashdance.

La acea vreme, Cristina Scuccia era călugăriță la mănăstirea “Ursuline Sisters of the Holy Family”, din Milano. Sora Cristina nu i-a cucerit doar pe antrenori, ci și pe telespectatori. 

Anul trecut, Cristina Scuccia a anunțat în cadrul unui talkshow italian că a renunțat la călugărie: „Cred că trebuie să îți asculți inima cu curaj. Schimbarea este un semn de evoluție, dar este întotdeauna înfricoșătoare, deoarece este mai ușor să te ancorezi în propriile certitudini decât să îți pui întrebări. Există un bine sau un rău?". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Verissimo (@verissimotv)

Cristina Scuccia a mărturisit că a avut nevoie de ajutorul unui psiholog pentru a lua această decizie și că asta nu înseamnă că a renunțat la credință. „Am ales să-mi urmez inima fără să mă gândesc la ce vor spune oamenii despre mine (...), Am riscat și mi-am făcut griji că voi ajunge sub un pod. I-am repetat mereu acest lucru psihologului meu”, a mai declarat atunci Cristina. 

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images/ Instagram @Cristina Scuccia 

 

 

 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni