• PRO TV
  • Loredana, criminala din Mangalia, a fost vizitată de mama sa! Ce a vrut să îi aducă în arest

Loredana, criminala din Mangalia, a fost vizitată de mama sa! Ce a vrut să îi aducă în arest

Loredana, criminala din Mangalia, a fost vizitată de mama sa! Ce a vrut să îi aducă în arest

Mama Loredanei și-a vizitat fiica la închisoare, dar nu a venit cu mâna goală! Fata care și-a omorât cu brutalitate cea mai bună prietenă i-a cerut acesteia să-i aducă mai multe lucruri.

Loredana, tânăra care și-a omorât cea mai bună prietenă în Mangalia, a distrus multe suflete. Prietenii și familia Alinei, fata căreia i-a fost luată viața mult prea devreme, o plâng și astăzi, iar lucrurile nu sunt deloc roz nici pentru mama criminalei.

Femeia susține că este nevoită să ia pastile în fiecare zi de când a aflat de fapta comisă de către fiica sa, asta pentru a-și menține cumpătul. În cele din urmă, aceasta a acceptat să își viziteze fata la închisoare, așa că a luat trenul din Vaslui, împreună cu frații Loredanei, și s-a dus în vizită, potrivit adevărul.ro.

Despre fica sa a spus că este „năucită de cap, aeriană”, dar și că era „sufletistă, făcea treabă, învăța, făcea naveta la școală... ”. Despre momentul în care a aflat ce făcuse Loredana, femeia spune că a avut un „șoc pe loc, că n-a mai gândit, că a fost direct dusă la spital” și că „ia pastile ca să poată fi calmă”, mai notează sursa citată.

De asemenea, aceasta a fost întreabată dacă a vorbit cu fiica sa despre crimă: „Nu am vorbit despre asta. Am vorbit exact de (...) frații ei, e clar că îi e dor de ei”. Este conștientă că aceasta va petrece mult timp după gratii, dar „o iartă, fiindcă e fata ei”.

Loredana i-a cerut mamei sale să îi aducă în arest trei shaorma și o pereche de pantofi sport.

Foto: stirileprotv

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni