• PRO TV
  • Arafat, despre victimele exploziei de la Crevedia. Câți decedați și răniți sunt. „În jur de 26 de pompieri“

Arafat, despre victimele exploziei de la Crevedia. Câți decedați și răniți sunt. „În jur de 26 de pompieri“

Arafat, despre victimele exploziei de la Crevedia. Câți decedați și răniți sunt. „În jur de 26 de pompieri“

Sâmbătă seară, la aproximativ 3 ore și jumătate după prima explozie de la Crevedia, Raed Arafat, șeful DSU, a făcut declarații de presă.

„Iniţial era vorba de 6 persoane care au fost afectate, persoane civile, din care cinci sau 6, e în dinamică situaţia, (...) intubate. A fost un stop cardiac la o persoană care nu era direct corelată cu incendiul propriu-zis, (...) dar a fost panicată.

După a doua explozie sunt în jur de 26 de pompieri, până la acest moment, posibil să mai fie 2-3 când vor veni rapoartele de la spitale. Unul singur e intubat. Au fost 7 când au ajuns echipajele SMURD și Ambulanței, dintre care trei intubați la fața locului și alții care au fost duși la spitale, intubați în spitale. A mai fost un pacient care a făcut infarct aici și a fost resuscitat de Ambulanță și din nou a făcut stop cardiac, din păcate.

A decedat nu dai cauza incendiului, ci din cauza infarctului. Nu e pacient ars. După ce se lichidează incendiul pompierii vor căuta toată zona“, a spus Raed Arafat.
Conform știrileprotv.ro, Ministerul Sănătăţii a transmis, sâmbătă noapte, că 46 de pacienţi sunt internaţi în urma exploziilor de la o staţie GPL din Crevedia, opt dintre aceştia fiind intubaţi, şi precizează că mecanismul european va fi folosit pentru toţi cei intubaţi în primul rând.

Potrivit MS, la Spitalul Bagdasar sunt 11 pacienţi (3 intubaţi), la Universitar - 4 pacienţi, la Spitalul de Arşi - 4 pacienti (1 intubat), la Spitalul Floreasca - 27 de pacienţi (4 intubaţi).

 
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni