• PRO TV
  • Corespondentul Știrilor PRO TV Geanina Panait, mărturii de la exploziile de la Crevedia: ”Am căzut de 3-4 ori”

Corespondentul Știrilor PRO TV Geanina Panait, mărturii de la exploziile de la Crevedia: ”Am căzut de 3-4 ori”

Corespondentul Știrilor PRO TV Geanina Panait, mărturii de la exploziile de la Crevedia: ”Am căzut de 3-4 ori”

Stația GPL din Crevedia, județul Dâmbovița, a explodat în jurul orei 18, in ziua de sâmbătă. După sosirea și intrarea în acțiune a Pompierilor, noi explozii au avut loc, acestea auzindu-se la peste 30 de kilometri distanță. 

57 de persoane au fost rănite, cel puțin 26 dintre acestea fiind pompieri care încercau să intervină la fața locului, conform declarațiilor lui Raed Arafat. 

La fața locului, s-a aflat și echipa Știrilor PRO TV, care a trecut prin clipe de iad.

Geanina Panait, corespondent Știrile PRO TV, a declarat ulterior: „Am căzut de 3-4 ori. Am căzut peste cineva. Trebuie să-mi văd colegii!

Ne aflăm la aproximativ un kilometru față de locul unde a avut loc cea de-a doua explozie. Din cauza suflului exploziei, toți am fost aruncați la o distanță de câțiva metri".

Ovidiu Oanță, corespondent Știrile PRO TV, a rememorat și el clipele de tensiune de sâmbătă seară: „După mai bine de trei ore de la prima explozie flăcările continuau să fie extrem de violente, iar riscul unei a treia explozi se dovedea extrem de mare. Tocmai de aceea salvatorii erau pregătiți să intervină. Însă operațiunea s-a dovedit a fi una extrem de riscantă”.

FOTO: Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni