• PRO TV
  • Narcisa Balaban, cuvinte dure la adresa Danei Roba! Ce mesaje i-a transmis fosta soție a lui Nicolae Guță: Stai parcată!

Narcisa Balaban, cuvinte dure la adresa Danei Roba! Ce mesaje i-a transmis fosta soție a lui Nicolae Guță: Stai parcată!

Narcisa Balaban, cuvinte dure la adresa Danei Roba! Ce mesaje i-a transmis fosta soție a lui Nicolae Guță: Stai parcată!

Nu puțini sunt cei care știu că Dana Roba și Narcisa Balaban și-au aruncat cuvinte grele ani la rând pe la diferite emisiuni de scandal de la noi din țară. Când păreau că au îngropat securea războiului, cele două au început din nou o ceartă de proporții, de data aceasta în mediul online.

Narcisa Balaban, fosta soție a lui Nicolae Guță și Dana Roba, fosta iubită a manelistului, obișnuiau să se certe în direct la TV, ba chiar să ajungă la bătaie, spre surprinderea telespectatorilor. Ani în șir nu s-a mai auzit nimic de scandalul dintre cele două, dar se pare că nici până astăzi nu au ajuns la pace.

Narcisa Balaban i-a aruncat cuvinte grele Danei Roba în mediul online, a jignit-o și i-a adus acuzații grave. Printre altele, aceasta a spus că actualul iubit al Danei Roba, Beniamin, i-a fost amant în timpul mariajului cu Daniel Balaciu, bărbatul care aproape a omorât-o în bătaie. 

Mai multe clipuri video pe care le-a publicat Narcisa Balaban au dispărut din mediul online, dar cel în care spune că Dana Roba este „frustrată” a rămas totuși pe contul său de TikTok.

„Adevărul doare! Când zici adevărul se supără, dar vreau să ajungă totuși video ăsta la doamna Roba. Roba pocăita care e foarte frustrată. O doare rău și o mănâncă în cerul gurii. Ai grijă de tine pe acolo pe la medici că ai treabă. Îți faci probleme cu nervii, cu capul. Stai parcată, pune frână”, a spus, printre altele Narcisa Balaban.

Contactată de jurnaliștii de la SpyNews, Dana Roba nu a vrut să comenteze subiectul: „Nu vreau să comentez nimic, nici măcar nu am TikTok, nu știu nimic, nu am TikTok și nu sunt curioasă să-mi fac. Nu știu, nici nu mă interesează!”, a spus Dana Roba, conform sursei menționate anterior.

Foto: Facebook, Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni