• PRO TV
  • Micutzu, rol principal în videoclipul piesei „Gelos”, lansată de Irina Rimes

Micutzu, rol principal în videoclipul piesei „Gelos”, lansată de Irina Rimes

Micutzu, rol principal în videoclipul piesei „Gelos”, lansată de Irina Rimes

Cosmin Nedelcu sau Micutzu, unul dintre cei mai cunoscuți actori de comedie, a făcut echipă cu Irina Rimes, la filmările pentru videoclipul „Gelos”. În câteva ore de la lansare, piesa a adunat peste 100.000 de vizualizări pe YouTube. 

Cu câteva luni în urmă, pe când se afla în Germania, la Munchen, Irina Rimes ne oferea doar o bucățică din piesa „Gelos”, cântată pe stradă. De astăzi compoziția muzicală a ajuns pe Youtube și a fost ascultată deja de sute de mii de fani. Artista ne surprinde și cu un videoclip inedit, unde apare alături de actorul Micutzu. Piesa a fost scrisă de Irina Rimes și Alexandru Turcu, care s-a ocupat și de producție, potrivit dailymagazine.ro

„Mi-a luat ceva timp să găsesc momentul oportun să lansez >, care mi se pare o piesă curajoasă, cu niște gânduri pe care poate toți le avem, dar nu le verbalizăm. M-am jucat mult și cu sunetul, cu ritmurile, alături de Alexandru Turcu. Piesa e acum a voastră, să o fredonați, să o dați mai departe și să o simțiți”, spune Irina Rimes, potrivit sursei citate. 


Sursă foto: Instagram/ Irina Rimes

Vezi și: Irina Rimes, provocare pe note muzicale

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni