• PRO TV
  • Oana Roman este profesoară! Ce materie va preda la școala unde învață fiica ei: „Voi ține niște cursuri”

Oana Roman este profesoară! Ce materie va preda la școala unde învață fiica ei: „Voi ține niște cursuri”

Oana Roman este profesoară! Ce materie va preda la școala unde învață fiica ei: „Voi ține niște cursuri”

Din toamnă, Oana Roman va fi profesoară la școala unde învață Isabela, fiica ei. Vedeta este foarte entuziasmată și abia așteaptă să interacționeze cu cei mici! Iată ce materie va preda!

Oana Roman și-a găsit o nouă vocație, iar vestea pe care a lansat-o recent în spațiul public este cel puțin neașteptată! Vedeta s-a angajat ca profesor la o școala privată din Pipera, acolo unde va începe studiile și Isabela, fata ei, în doar câteva săptămâni. 

Fiica lui Petre Roman a dezvăluit, printre altele, că îi va învăța pe cei mici, în cadrul unei activități extracurriculare, bunele maniere și absolut tot ce ține de astfel de reguli. 

„Am mutat-o la o școală privată care se află aici, foarte aproape în Pipera și îmi este și mie mai aproape de casă. Cu această ocazie am hotărât cu directoarea care are această școală că ar fi interesant să aduc și eu un aport și acest aport al meu va fi că voi ține niște cursuri de bune maniere, protocol și etichetă copiilor de acolo, în cadrul unei activități extracurriculare (...)

Le voi explica ce înseamnă politețea, cum trebuie să te comporți în societate, despre cum pui o masă, cum te comporți când te duci în vizită”, a dezvăluit Oana Roman, potrivit spynews.ro.

Până la începerea școlii, Oana Roman a decis să îi facă o nouă surpriză de proporții fiicei sale, așa că vor pleca împreună pe Coasta de Azur. Chiar dacă toată vara s-au fotografiat în locații de lux, vedeta vrea să încheie vacanța fiicei sale cu o altă escapadă de vis. 

Foto: Instagram

Vezi si:Oana Român și fiica Isabela, povești de familie

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni