• PRO TV
  • O influenceriță celebră a născut în timp ce făcea live pe o rețea de socializare. Femeia a adus pe lume un băiețel

O influenceriță celebră a născut în timp ce făcea live pe o rețea de socializare. Femeia a adus pe lume un băiețel

O influenceriță celebră a născut în timp ce făcea live pe o rețea de socializare. Femeia a adus pe lume un băiețel

O celebră influenceriță a născut în timp ce făcea live pe Instagram. Internauții au rămas muți de uimire!

Chrisean Rock este o influenceriță celebră și cântăreață în vogă, aceasta a adus pe lume un băiețel într-un moment cu totul special, în timpul unei transmisiuni live pe Instagram. 

Evenimentul a stârnit un val de emoție și entuziasm în rândul fanilor ei, iar nașterea în timp real a oferit o perspectivă unică asupra acestui moment extrem de important din viața ei.

Vestea nașterii s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare, iar fanii ei au felicitat-o într-un număr foarte mare. Mesajele de bun-venit pentru noul membru al familiei au început să „curgă” în secțiunea de comentarii.

Chrisean Rock a ajuns în atenția presei în urma relației tumultuoase pe care a avut-o cu fostul ei partener, Blueface, care era violent.

Chrisean Rock, pe numele ei real Chrisean Malone, s-a născut pe 14 martie 2000, în Baltimore, Maryland, Statele Unite. Influencerița are cetățenie americană și își urmează religia creștinismului. Mai multe informații despre familia și copilăria ei nu sunt disponibile pe internet.

În ceea ce privește educația sa, Chrisean Rock și-a finalizat studiile secundare la Brainerd High School din Brainerd, Minnesota.

Sursă foto: Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni