• PRO TV
  • Theo Rose s-a dat de gol! Cum l-a cunoscut pe Anghel Damian: „Era foarte calm, foarte blând”

Theo Rose s-a dat de gol! Cum l-a cunoscut pe Anghel Damian: „Era foarte calm, foarte blând”

Theo Rose s-a dat de gol! Cum l-a cunoscut pe Anghel Damian: „Era foarte calm, foarte blând”

Fără ascunzișuri, celebra cântăreață a vorbit, pentru prima dată, despre momentul în care l-a cunoscut pe Anghel Damian. S-a întâmplat la castingurile serialului CLANUL, iar clipele prin care au trecut cei doi au fost de-a dreptul magice.

Theo Rose este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din lumea mondenă românească, iar în urmă cu aproape un an și-a făcut debutul și în actorie. Vedeta se descurcă de minune și nu o spunem noi, ci producătorii serialului fenomen de la PRO TV, Clanul, dar și fanii acesteia. Toți așteaptă cu sufletele la gură să o vadă din nou pe frumoasa Theo Rose în rolul Verei Maximilian, fiica lui Tătuțu, iar în curând vor avea parte de acest lucru.

Până la începerea celui de-al treilea sezon din Clanul, Theo Rose a făcut noi dezvăluiri despre momentul în care l-a cunoscut pe tatăl copilului său, Anghel Damian. Totul s-a întâmplat la castingurile producției de la PRO TV, acolo unde regizorul a fermecat-o instant pe cântăreață.

„Anghel era foarte calm, nici el nu cred că a avut cine știe ce așteptări. Ne-a explicat situația. Eu îl urmăream cu foarte mare atenție, fără să îmi închipui că «ce îmi place mie de omul ăsta». A fost un impact așa, că eu îl mai văzusem în VLAD. Dar nu știam ce face el aici, care e treaba, că el pentru mine era actor.

Era foarte calm, foarte blând. Și mă uitam la el cu fascinație că îmi spune după fiecare dublă, «hai să facem, dar hai să schimbăm următoarele lucruri». Și mă uitam la el cum explica și mă vedeam pe mine. A fost de parcă mă vedeam pe mine încercând să fac pe cineva să facă, explicând cu blândețe”
, a spus cântăreața în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu.

Foto: Instagram

Vezi și: Ne dăm în cărți S1E7 - Theo Rose

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni