• PRO TV
  • Ionuţ Doldurea şi Cosmin Stângă, patronii stației GPL din Crevedia, au fost reținuți pentru 24 de ore. Care sunt acuzațiile

Ionuţ Doldurea şi Cosmin Stângă, patronii stației GPL din Crevedia, au fost reținuți pentru 24 de ore. Care sunt acuzațiile

Ionuţ Doldurea şi Cosmin Stângă, patronii stației GPL din Crevedia, au fost reținuți pentru 24 de ore. Care sunt acuzațiile

Patronii firmei FLAGAS SRL, Ionuţ Doldurea şi Cosmin Stângă, care deţineau staţia GPL din Crevedia, au fost reţinuţi pebtru 24 de ore, marţi seara, de procurorii Parchetului General. Ce acuzații li se aduc.

Parchetul General a dispus reținerea pentru 24 de ore a patronilor Ionuţ Doldurea şi Cosmin Stângă, în dosarul exploziilor de la Crevedia.

În cursul zilei de azi, în dosarul privind incendiul izbucnit pe 26 august 2023 în urma unor explozii ce s-au produs în localitatea Crevedia din judeţul Dâmboviţa, procurorul de caz din cadrul Secţiei de urmărire penală criminalistică a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale şi reţinerea a doi inculpaţi, administratori ai unei societăţi comerciale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru, prev. de art. 255 alin 1 şi 2 din Codul Penal”, a anunţat, marți, Parchetul General.

Mai mult, procurorii au pus sub acuzare firma FLAGAS SRL pentru comiterea infracţiunii de distrugere din culpă care a provocat urmare un dezastru.

Aduși cu mandat în fața anchetatorilor, Ionuț Doldurea și Cosmin Stângă au fost huiduiți de oamenii prezenți la Parchet.

Cinci persoane au murit în urma exploziilor de la Crevedia și alte peste 50 au fost rănite grav sau mai puțin grav. 12 oameni cu arsuri medii au fost transportați în afara țării pentru îngrijiri medicale.

Fotografii: Stririleprotv/Semnal.EU

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni