• PRO TV
  • Leo de la Strehaia a fost eliberat din pușcărie. Primele imagini cu sponsorul maneliștilor, după doi ani de închisoare

Leo de la Strehaia a fost eliberat din pușcărie. Primele imagini cu sponsorul maneliștilor, după doi ani de închisoare

Leo de la Strehaia a fost eliberat din pușcărie. Primele imagini cu sponsorul maneliștilor, după doi ani de închisoare

Primele imagini cu Leo de la Strehaia după ce a ieșit din pușcărie. Ce mesaj a transmis după eliberare?

Leo de la Strehaia a fost eliberat din închisoare și a postat o imagine pe pagina sa de Facebook, marți, 5 septembrie 2023. Sponsorul maneliștilor, așa cum este supranumit, a fost însoțit de cei mai dragi oameni din viața sa la ieșirea din Penitenciarul din Drobeta Turnu Severin.

La ieșirea din închisoare, Ion Stelică Mihai a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook: „Vă pup, prieteni! Am venit acasă de la pușcărie”.

Leo de la Strehaia a fost condamnat în anul 2021, la doi ani și jumătate de închisoare cu executare. Mama lui, Patroana, fratele vitreg,  Ioan Mihai, și Dumitra Ionuţ au primit și ei câte 2 ani de detenție, respectiv 1 an și 6 luni. . 

„Prințul țiganilor” a fost acuzat de tentativă la stabilirea cu rea-credinţă de către contribuabil a impozitelor, taxelor sau contribuţiilor, având ca rezultat obţinerea fără drept a unor sume de bani cu titlu de rambursări sau restituiri de la bugetul general consolidat, potrivit Click!.

„Suntem la arest, aici, la Severin. Suntem cu copiii după noi. Am lăsat totul acasă baltă. Prieteni, s-a terminat totul! Nu mai e nimeni acasă! A rămas pustiu!”, spunea, atunci, mama lui Leo de la Strehaia. 

Este bine cunoscut faptul că Leo de la Strehaia s-a confruntat cu probleme grave de sănătate în închisoare, asta după ce a suferit un AVC. Acum, fostul partener al Loredanei Chivu este mult mai bine și se bucură de libertate.

Sursă foto: Facebook 

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni