• PRO TV
  • Rona Hartner și-a cumpărat loc de veci, după ce a aflat că are cancer: „Mă trimiteau să-mi fac testamentul”

Rona Hartner și-a cumpărat loc de veci, după ce a aflat că are cancer: „Mă trimiteau să-mi fac testamentul”

Rona Hartner și-a cumpărat loc de veci, după ce a aflat că are cancer: „Mă trimiteau să-mi fac testamentul”

Rona Hartner a fost diagnosticată, în urmă cu doar câteva săptămâni, cu cancer la plămâni în stadiul patru, cu metastaze pe creier. Artista a început un tratament puternic și a anunțat că primele rezultate pozitive au început să se vadă.

Deși, urmează tratamentul prescris, se împărtășește și se roagă, Rona Hartner a luat decizia de a-și cumpăra un loc de veci, pentru a fi pregătită în caz de orice eventualitate. Din fericire pentru ea, au existat și vești bune din partea medicilor, fiind convinsă că, în curând, nu va mai fi nevoie de tratamentul cu citostatice.

„Acum sunt un pic mai împlinită de la cortizon, dar ăsta e singurul efect secundar pe care-l am, pentru că Dumnezeu a vrut să am un cancer care răspunde extraordinar la ultimul model de citostatice din lume, care este fără niciun efect secundar asupra mea.

Doctorii mă trimiteau la notar, să-mi fac testamentul. Am fost cu copilul meu, a fost groaznic pentru noi. Mi-am cumpărat loc de veci, dar Biserica e forță”, a spus aceasta, în cadrul unei emisiuni. 

Artista se bucură de faptul că nu există efecte secundare și că, ușor, ușor, își va putea relua activitatea profesională, pe care a fost nevoită să o oprească o perioadă. Datorită stilului de viață activ pe care îl are, corpul acesteia răspunde foarte bine la tratament și consideră că pregătirile pentru trecerea ei în neființă au fost făcute degeaba.

Singurul dezavantaj pe care Rona îl simte este lipsa de energie cauzată de tratamentul pe care îl urmează, dar este sigură că aceasta va reveni în viitorul apropiat. „Merg pe panta bună, cred că într-o lună opresc tratamentul, fără să-mi fi pierdut părul, fără să fie avut nimic altceva, doar că nu mai am forță”.

Tratamentul funcționează mult mai bine decât Rona și medicii au sperat, deoarece boala avansase atât de repede, încât, artista a „fost jumătate paralizată” din cauza metastazelor pe creier. Activitatea fizică pe care o face în prezent, atât cât îi permite corpul, o ajută să se recupereze și mai repede, ceea ce reprezintă un motiv de bucurie în plus pentru ea. 

Sursa foto: Facebook I Rona Hartner

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni