• PRO TV
  • Yny Sebi, ividios pe Timothée Chalamet pentru că i-a „furat-o” pe Kylie Jenner: „L-ai luat de pe plajă din Eforie”

Yny Sebi, ividios pe Timothée Chalamet pentru că i-a „furat-o” pe Kylie Jenner: „L-ai luat de pe plajă din Eforie”

Yny Sebi, ividios pe Timothée Chalamet pentru că i-a „furat-o” pe Kylie Jenner: „L-ai luat de pe plajă din Eforie”

Timothée Chalamet și Kylie Jenner au fost surprinși în timp ce se sărutau pasional la concertul lui Beyonce din Los Angeles, fiind mai mult decât evident că formează un cuplu. Reacțiile au curs lanț din acel moment, iar vestea nu i-a picat bine, se pare, nici lui Yny Sebi.

Sora lui Kim Kardashian, în vârstă de 26 de ani, și cunoscutul actor Timothée Chalamet, au fost văzuți în ipostaze tandre la cel de-al treilea și ultimul turneu LA Renaissance al lui Beyonce. Cei doi nu și-au mai ascuns relația și s-au lăsat filmați în cele mai senzuale circumstanțe, iar clipul video a făcut înconjurul internetului.

Toți fanii celor doi au comentat în fel și chip apariția, iar printre cei care spun că nu se potrivesc deloc se numără și Yny Sebi, un cunoscut artist ai noi generații. Categoric „îndrăgostit” lulea de Jylie Jenner, tânărul cântăreț a ținut să puncteze un aspect legat de cel mai nou cuplu din showbiz-ul internațional.

Invidios că modelul l-a ales pe Timothée Chalamet, Yny Sebi a spus despre actor că este un „bambilici” găsit întâmplător pe o plajă din Eforie Nord: „Așa, Kylie, viața mea. Ai terminat-o cu Travis și l-ai luat pe bambilici de pe plaja din Eforie Nord. Bravo, puiul meu”, a fost comentariul pe care l-a făcut tânărul la clipul video cu Timothée Chalamet și Kylie Jenner.

Kylie Jenner are doi copii din relația cu rapperul Travis Scott, pe Stormi, în vârstă de 5 ani, și pe Aire, în vârstă de un an. Cei doi s-au despărțit definitiv în luna decembrie, 2022.

Pe de cealaltă parte, Timothée Chalamet s-a aflat într-o relație cu Eiza Gonzalez până în anul 2020, iar de atunci a mai fost văzut cu femei celebre din lumea mondenă internațională precum fiica lui Johnny Depp, Lily-Rose Depp, sau cu fiica Madonnei, Lourdes Leon.
 

@tmz #kyliejenner and #timotheechalamet officially go public as a couple at the #beyonce ♬ original sound - TMZ


Foto: Instagram Kylie Jenner/ Timothee Chalamet/ Yny Sebi

Vezi și: Kylie Jenner detronată de o româncă pe instagram!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni