• PRO TV
  • Ce soție superbă are Răzvan Raț de la Imperiul Leilor. Iulia este de o frumusețe răpitoare și are o siluetă de invidiat

Ce soție superbă are Răzvan Raț de la Imperiul Leilor. Iulia este de o frumusețe răpitoare și are o siluetă de invidiat

Ce soție superbă are Răzvan Raț de la Imperiul Leilor. Iulia este de o frumusețe răpitoare și are o siluetă de invidiat

Răzvan Raț de la Imperiul Leilor are o soție superbă. Frumusețea Iuliei este greu de trecut cu vederea. Cum a reușit fostul fotbalist să o cucerească?

Răzvan Raț este cel mai nou investitor de la Imperiul Leilor, sezonul 4. În vârstă de 42 de ani, antreprenorul are afaceri în România și în străinătate. Fostul fundaș deține un hotel în județul Olt, unde are și Academia de Fotbal „Răzvan Raț”.
 
Răzvan Raț mai deține câteva afaceri în Ucraina, la Donețk, unde a jucat timp de 10 ani pentru echipa locală Șahtior.
În România, e cunoscut pentru reușitele în fotbal, dar și ca investitor în domeniul tehnologiei și al afacerilor imobiliare.  
 
Pe plan personal, Răzvan Raț este la fel de norocos. Noul investitor de la Imperiul Leilor are o soție superbă. Iulia, cea care i-a dăruit și o fiică afaceristului, pe Nicole, este de o frumusețe răpitoare. (VEZI CUM ARATA SOTIA LUI RAZVAN RAT IN GALERIA FOTO DE MAI SUS)
 
Cei doi s-au cunoscut în Ucraina, Raț nu a avut curaj să o abordeze din prima, astfel i-a cerut voie mamei Iuliei, apoi a continuat cu o minciunică. Inițial, Răzvan i-a spus partenerei sale că este student la medicină, însă s-a dat rapid de gol.
 
"Nu ştia cine sunt. Eu am spus că sunt student la medicină. Când să ne despărţim, a venit o doamnă cu doi copii să ceară autograf. Am primit, evident, întrebarea aşteptată:> I-am spus, de fapt, adevărul şi toată povestea, şi după aceea, trei luni nu am mai dat de ea", a povestit Răzvan Raţ, la un post TV.

Prima ediție a noului sezon Imperiul Leilor se va difuza simultan pe PRO TV și VOYO, din 19 septembrie, iar ediția a doua este disponibilă cu 7 zile în avans, exclusiv pe VOYO.

Sursă foto: Instagram/ Răzvan Raț 

VEZI ȘI VIDEO




 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni