• PRO TV
  • Leo de la Strehaia a ajuns pe patul de spital, la o zi după eliberare. Cum se simte afaceristul

Leo de la Strehaia a ajuns pe patul de spital, la o zi după eliberare. Cum se simte afaceristul

Leo de la Strehaia a ajuns pe patul de spital, la o zi după eliberare. Cum se simte afaceristul

Leo de la Strehaia a ajuns pe patul de spital, la doar o zi după ce a fost eliberat din pușcărie. Celebrul afacerist a transmis un mesaj de pe patul de spital!

Ion Stelică Mihai nici nu a apucat să de bucure de libertate, că deja se confruntă cu probleme. Afaceristul a ajuns pe mâna medicilor, la o zi după ce a fost eliberat din pușcărie. 
 
Este bine cunoscut faptul că Leo de la Strehaia se confruntă cu anumite afecțiuni, acesta a suferit și un AVC în pușcărie, iar starea lui a fost extrem de gravă, însă nimeni nu se aștepta să ajungă pe patul de spital la o zi după ce a fost eliberat din penitenciar.
 
Anunțul trist a fost făcut chiar de omul de afaceri pe pagina sa de Facebook. Partenerul Danei Criminala a postat, în urmă cu puțin timp, o poză de pe patul de spital. Din imagine se poate observa că Leo nu se simte tocmai bine, este la perfuzii. De asemenea, lângă acesta se află și un aparat pentru monitorizarea pulsului, semn că starea lui a fost destul de rea. 
 
„Leo de la Strehaia, prima zi după eliberare, la spital”, a fost mesajul postat de către Leo, pe contul lui oficial de Facebook.
 
La data de 5 septembrie, Leo de la Strehaia a fost eliberat din arest, după ce a executat o pedeapsă de doi ani. A fost acuzat de tentativă la stabilirea cu rea-credință de către contribuabil a impozitelor, taxelor sau contribuţiilor, având ca rezultat obținerea fără drept a unor sume de bani cu titlu de rambursări sau restituiri de la bugetul general consolidat, potrivit Click!.
 
Sursă foto: Facebook Leo de la Strehaia 

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni