• PRO TV
  • Tanti Lenuța din Chinteni, pe scenă cu divele din online. Ce premiu a primit „bunica” lui Mircea Bravo

Tanti Lenuța din Chinteni, pe scenă cu divele din online. Ce premiu a primit „bunica” lui Mircea Bravo

Tanti Lenuța din Chinteni, pe scenă cu divele din online. Ce premiu a primit „bunica” lui Mircea Bravo

Tanti Lenuța din Chinteni, bunicuța de 75 de ani care a devenit populară în videoclipurile lui Mireca Bravo, a fost premiată la gala Digital Divas 2023. Femeia nu a știut pentru ce a fost adusă la București.

Lenuța Moldovan, care folosește numele de scenă Tanti Lenuța din Chinteni, a venit la București tocmai de la Cluj crezând că se filmează pentru noua producție cinematografică în care va juca. Filmul Nuntă pe bani va intra în cinematografe la 10 octombrie, însă nu acesta este motivul pentru care a fost nevoită să pună hainele alea bune, „de duminecă”, pentru a ajunge la Capitală.

Tanti Lenuța din Chinteni a primit un premiu special la Digital Divas 2023, evenimentul care recompensează munca din mediul online a creatoarelor de conținut din România. Prezența ei în mediul online a fost lăudată de toată lumea, concluzia fiind că bunica și Mircea Bravo au cele mai pozitive reacții din partea celor care le urmăresc conținutul.

N-am știut di ce viu la București, io am vinit la filmări. Dar nu. Surpriză! Vă mulțumesc din suflet că m-ați ales și vă mai spui că în 10 octombrie să veniți la film. Să vă văd în sală cum vă văd aicea. Da' să v-aduceți și partenerii, dacă-i aveți... Vă mulțumesc încă o dată”, a spus Lenuța Moldovan.


Sursa foto: Mircea Bravo
 

Tanti Lenuța este din comuna Chinteni, județul Cluj, și a jucat cu Mircea Bravo în filmul Mirciulică. Faima ei a crescut datorită spontaneității de care dă dovadă, care a ajutat-o să se adapteze unui alt stil de viață.

Își petrece timpul în mijlocul echipelor de filmare, însă două zile pe săptămână se retrage la țară pentru a-și încărca bateriile. 

Ce fac acum este un hobby, este de plăcere și mă duc înainte. Dacă stau două zile acasă îmi încarc bateriile și apoi începem iar”, a spus bunicuța pentru ego.ro.

Fotografii: Sabina Ghiormescu/Instagram

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni