• PRO TV
  • “Sunt desfigurată și deformată!”, spunea Linda Evangelista în urmă cu un an. Cum arată chipul ei acum

“Sunt desfigurată și deformată!”, spunea Linda Evangelista în urmă cu un an. Cum arată chipul ei acum

“Sunt desfigurată și deformată!”, spunea Linda Evangelista în urmă cu un an. Cum arată chipul ei acum

La începutul anului trecut, Linda Evangelista șoca pe toată lumea cu dezvăluirile ei: fostul supermodel a mărturisit că a rămas “desfigurată și deformată” după o intervenție estetică menită să o slăbească. Din păcate pentru ea, intervenția a eșuat și i-a distrus chipul. Spunea ea că permanent.

Acum însă, la mai bine de 2 ani de la acea procedură buclucașă, Linda Evangelista și-a recăpătat chipul frumos. Supermodelul, care a dispărut din viață publică după acea intervenție nereușită, este din ce în ce mai prezent la evenimente mondene, totul culminând cu o nouă apariție în revista Vogue.

La 58 de ani, Linda are puterea să zâmbească din nou. Chiar dacă acum a dat de un alt necaz. Aceasta a dezvăluit într-un interviu, de curând, că în urma cu 5 ani a fost diagnosticată cu cancer la sân, a făcut o dublă mastectomie, iar anul trecut i-a apărut un nou nodul.

În aceste condiții, Linda Evangelista a fost fotografiată zilele trecute la un eveniment de fashion, la care a pozat alături de fiica lui Cindy Crawford, Kaia. Linda pare că a reușit să își refacă tenul și să arate excepțional.

Sursa foto: GETTY IMAGES

În septembrie 2021, Linda Evagelista a mărturisit că a fost nevoită să se retragă din viața publică din cauza că a fost “desfigurată brutal”, ca efect secundar al unei proceduri de slăbire, numită CoolSculpting. Fostul model a spus că a făcut șapte sesiuni, însă în loc să slăbească, și-a înmulțit celulele grase. 

Linda a povestit, în revista People, că a refuzat să mai mănânce și a crezut că înnebunește, la propriu, în momentul în care a văzut pe corpul său o mulțime de umflături, chiar și pe față sau pe sâni.  Vedeta spune că a rămas permanent deformată, deși de atunci a mai suferit câteva liposucții, pentru a elimina acele umflături. Operații pe care le-a plătit din banii proprii.

“Adoram să defilez pe podium. Acum tânjesc după o întâlnire cu o persoană cunoscută. Nu mai pot trăi așa, ascunzându-mă și fiindu-mi rușine. Nu mai pot trăi cu această durere. Sunt pregătită, în sfârșit, să vorbesc”, a spus Linda Evangelista în People.

“Am încercat să mă repar singură, crezând că fac ceva greșit. Am ajuns să nu mai mănânc deloc. Credeam că îmi pierd mințile”, a mai spus Linda. 

Sursa foto: PROFIMEDIA

Fostul model a dat în judecată pentru 50 de milioane de dolari firma care i-a făcut procedura, motivând că de atunci nu a mai avut niciun contract de muncă. 

Linda spunea că nu se poate privi în oglindă, “pentru că nu e ea”. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni