• PRO TV
  • Indignare după nunta primarului Cătălin Cherecheș din Baia Mare. Ceremonia, transmisă LIVE de primărie

Indignare după nunta primarului Cătălin Cherecheș din Baia Mare. Ceremonia, transmisă LIVE de primărie

Indignare după nunta primarului Cătălin Cherecheș din Baia Mare. Ceremonia, transmisă LIVE de primărie

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, s-a căsătorit sâmbătă cu creatoarea de modă Tabita Gliga. Ceremonia a fost organizată pe Câmpia Tineretului, un loc public emblematic pentru oraș, și transmisă LIVE pe pagina de Facebook a primăriei.

Val de reacții critice la adresa primarului Cătălin Cherecheș, care s-a căsătorit cu Tabita Gliga, sâmbătă, în fața a sute de localnici din Baia Mare. Ceremonia a avut loc pe Câmpia (Câmpul) Tineretului, un spațiu verde emblematic pentru oraș, și transmisă LIVE pe pagina de Facebook a primăriei.

Sute de oameni din Baia Mare au asistat, pe viu, la momentul în care primarul și-a sărutat soția și i-a declarat iubire veșnică. Alte câteva mii urmăreau spectacolul online. 


 

Etalarea obscenă a avuției și puterii în fața gloatei flămânde, parvenitismul, impostura și grandomania, prezentate lumii ca virtuți, gardul de fier așezat între grof și prostime, toate, pe Câmpia Libertății din Baia Mare, unde Cătălin Cherecheș, primar, s-a căsătorit azi. A lipsit salamul aruncat cu generozitate spre mulțime”, a comentat jurnalistul Paul Palencsar pe Facebook.

Pagina de Facebook a Primăriei Baia Mare a transmis live nunta. De ce o instituție publică transmite un eveniment privat? Nu s-a căsătorit primarul, ci cetățeanul Cherecheș. Altfel, Baia Mare ar avea și primăriță. Desigur, față de faptele trecute ale primarului Băii Mari, ăsta e un abuz parfum”, a mai scris Palencsar.


Sursa foto: Catalin Chereches
 

Vezi toate pozele în GALERIA FOTO de mai sus!

Doru Șupeală: „Cel mai pur stil de dictator nord-coreean”

Jurnalistul Doru Șupeală a taxat și el evenimentul cu public organizat de primar și transmis de pagina oficială a Primăriei Baia Mare. 

Poate v-a scăpat această știre din evul mediu contemporan:

Primarul fost și viitor pușcăriaș din Baia Mare, care în câteva luni așteaptă sentința finală a recursului pentru luare de mită (prima sentință e cu executare), a organizat azi in cel mai pur stil de dictator nord-coreean propria căsătorie civilă.

Pe domeniul public, abuzând de toate resursele publice și de toți angajații din subordine. Și-a adunat aplaudacii și complicii cu care jefuiește bugetul localității și s-a însurat cu o anonimă croitoare de draperii, care în presa pupincuristă locală a devenit talentata creatoare de modă”, a scris acesta pe contul său de socializare.

După ceremonia civilă, mirii au petrecut cu invitații lor la Colonia Pictorilor, un centru artistic din Baia Mare extins în 2012 și modernizat cu fonduri europene puse la dispoziție de programul Regio.

Primarul Cherecheș, ironizat și de localnici 

Locuitorii orașului Baia Mare au observat cu câtva zile înainte de ceremonie că se fac pregătiri intense pentru cununia primarului. Spațiul verde din centrul orașului a fost curățat și toaletat, lucru rar în alte zone ale orașului, susțin localnicii.

Se vede că însoară pe câmp Dl. Dr. Ec. Primar. Ar putea să organizeze câte o nuntă săptămânal, în alte zone ale orașului. Poate așa se mai face și curat. Mulțumim, Primăria Municipiului Baia Mare pentru singurul loc din oraș aranjat și fără gunoaie… și cât mai multe nunți domnului edil”, a comentat cineva pe Facebook.

Fotografii: Cătălin Cherecheș Facebook

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni