• PRO TV
  • Otniela Sandu, apariție seducătoare în costum de baie! Cum s-a pozat vedeta în vacanță: „O frumusețe de femeie”

Otniela Sandu, apariție seducătoare în costum de baie! Cum s-a pozat vedeta în vacanță: „O frumusețe de femeie”

Otniela Sandu, apariție seducătoare în costum de baie! Cum s-a pozat vedeta în vacanță: „O frumusețe de femeie”

Otniela Sandu este fără doar și poate una dintre cele mai sexy prezențe din showbizul autohton. Recent, vedeta și-a impresionat urmăritorii din mediul online cu câteva instantanee din vacanță. 

Otniela s-a relaxat pe plajele din Grecia și a făcut furori cu aparițiile ei în costum de baie. Tânăra are o comunitate impresionantă de fani pe Instagram, fiind urmărită de peste 200.000 de persoane. 

Otniela a devenit cunoscută în 2016, după ce a reușit să ajungă până în marea finală a show-ului „Supraviețuitporul”. Telespectatorii au îndrăgit-o și după apariția în emisiunea „Ferma Vedetelor”. 

Vedeta este mare iubitoare de adrenalină, iar atunci când nu face drumeții sau trasee de via-ferrata, adoră să stea la plajă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Otniela Sandu (@otniela)

Cu chip de Barbie și trup perfect sculptat, Otniela este o adevărată apariție în costum de baie. Fanii de pe Instagram i-au făcut complimente pe bandă rulantă. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus)

„Ești o frumusețe de femeie! Ai un corp superb!”, „Arăți uimitor!”, „Superbă”, „Ești cea mai scumpă blondă!”, „Otniela, ne bucuri mereu când te vedem, indiferent cât de mult ești îmbrăcată”, „Ești atât de superbă”, „Splendoare în mare, fermecătoare”, i-au scris admiratorii. 

Foto: Instagram Otniela Sandu

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni