• PRO TV
  • Andreea Bostanica a rupt tăcerea despre relația cu Jador:„Ne-am întâlnit” Tânăra nu s-a mai ascuns

Andreea Bostanica a rupt tăcerea despre relația cu Jador:„Ne-am întâlnit” Tânăra nu s-a mai ascuns

Andreea Bostanica a rupt tăcerea despre relația cu Jador:„Ne-am întâlnit” Tânăra nu s-a mai ascuns

Andreea Bostanica a vorbit deschis despre relația cu Jador, după ce s-a zvonit că cei doi ar fi împreună.

Influencerița a pus stop speculațiilor din spațiul public, după ce au apărut zvonuri despre faptul că ar fi într-o relație cu Jador.

În ultima perioadă, Andreea Bostanica s-a aflat în centrul atenției, mai ales după vacanța luxoasă din Mykonos în care a fost cu un avion privat. La momentul respectiv s-a spus că tânăra a fost dusă în vacanță de un celebru milionar. Ulterior, Andreea a declarat că și-a făcut singură vacanța.

Recent au apărut zvonuri despre faptul că Andreea Bostanica ar avea o relație cu Jador. Este bine cunoscut faptul că manelistul a ieșit recent dintr-o relație. În urmă cu câteva săptămâni, el și Alexandra Dobia au decis să pună punct relației pe care o aveau de mai bine de un an de zile.

Andreea Bostanica a ieșit public și a vorbit deschis despre zvonurile apărute, precizând că între ea și Jador nu există nimic, sunt doar prieteni, chiar dacă a fost prezent la ziua ei de naștere.

„Eu și Jador suntem prieteni. Prieteni e mult spus, eu consider prieten oamenii cu care te vezi zi de zi, țineți legătura. Suntem cunoscuți, ne-am întâlnit la foarte multe evenimente, pentru că am mai fost la câteva evenimente.A fost și la ziua mea de naștere, pentru cei care urmăresc vlogurile mele, dar cam atât.”,  a spus Andreea Bostanica, în cadrul unei emisiuni online.

Sursă foto: Instagram/ Facebook

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni