• PRO TV
  • Corina Caragea, apariție fermecătoare pe o plajă din Israel! Cât de bine arată prezentatoarea în costum de baie

Corina Caragea, apariție fermecătoare pe o plajă din Israel! Cât de bine arată prezentatoarea în costum de baie

Corina Caragea, apariție fermecătoare pe o plajă din Israel! Cât de bine arată prezentatoarea în costum de baie

Corina Caragea adoră să călătorească și până la 40 de ani a reușit să bifeze numeroase destinații de pe glob. Prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV are și un blog, acolo unde oferă sfaturi și ponturi pentru o vacanță de nota zece. 

După ce la sfârșitul verii s-a relaxat în Sardinia și și-a impresionat urmăritorii de pe contul de Instagram cu imaginile postate, recent Corina s-a bucurat de plajă în Israel. 

„Shalom! Bine te-am regăsit, dragă Tel Aviv!”, a scris îndrăgita prezentatoare în dreptul unei fotografii în care apare în costum de baie pe plajă. Corina și-a etalat silueta zveltă, iar inimioarele și complimentele au curs valuri. (Vezi imaginea care i-a cucerit pe fani în GALERIA FOTO de mai sus)

O femeie care merită să fie iubită, ești o zeiță frumoasă!”, „Superbă!”, „Ești minunată!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de urmăritorii Corinei. 

La InstaStories, Corina le-a arătat fanilor și cu ce delicii s-a delectat în Tel Aviv. Corina a vizitat Jaffa Clock Tower și s-a plimbat pe străduțele din Jaffa, partea sudică a orașului Tel Aviv.

Corina Caragea are o rețetă pentru un concediu reușit, care include documentare serioasă a destinațiilor de vacanță, stabilirea unui buget realist și a unuia de rezervă.

Prezentatoarea Știrilor sportive de la PRO TV dezvăluie lucrul esențial de care trebuie să te ferești dacă vrei să ai o vacanță reușită.   

„Sfatul meu este să nu te duci cu așteptări foarte mari, să nu citești prea mult review-urile. Nu ai de ce să asculți părerile altora, pentru că suntem foarte diferiți și fiecare digeră acea locație în funcție de backgroundul personal, de momentul din viață în care l-a vizitat etc. Sunt prea multe variabile și e posibil să nu le potrivim. Eu am avut destinații în care m-am dus cu așteptări foarte înalte, pentru că așa auzisem, și nu era chiar așa. Dar și invers, destinații care m-au surprins”, ne-a spus Corina.

Fotografii: Instagram Corina Caragea/ I am a traveller soul


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni