• PRO TV
  • Dana Budeanu și-a spus părerea despre căsătorie la scurt timp după ce s-a speculat că a fost cerută de soție

Dana Budeanu și-a spus părerea despre căsătorie la scurt timp după ce s-a speculat că a fost cerută de soție

Dana Budeanu și-a spus părerea despre căsătorie la scurt timp după ce s-a speculat că a fost cerută de soție

Dana Budeanu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate creatore de modă din România. Aceasta, deși pe plan profesional se bucură de un succes incredibil, pe plan sentimental lucrurile nu sunt la fel de strălucite. 

Dana Budeanu este o personalitate cunoscută în România, activând în domeniile modei, televiziunii și social media. Ea este recunoscută și pentru opiniile puternice și discursurile controversate pe diverse subiecte. Dacă pe plan profesional are parte de o mulțime de reușite, din punct de vedere sentimental lucrurile stau diferit.

Creatoarea de modă a fost căsătorită în trecut cu jurnalistul Radu Budeanu, de care a divorțat în 2015 și despre care nu a vorbit foarte mult de atunci. Totuși, cei doi au rămas în relații bune datorită celor două fiice pe care le au împreună. Acum, mai multe surse au susținut că Dana Budeanu ar avea o relație de iubire cu Andrei Hrebenciuc, președinte al Consiliului de Administrație al unui producător de medicamente și lector universitar la ASE. 

Mai mult decât atât, din cauza faptului că a apărut cu un inel pe deget, fanii au crezut că Dana urmează să se mărite și nu oriunde, ci pe Coasta de Azur. Spre surprinderea tuturor, vedeta a spulberat orice speculație cu ultima sa apariție în mediul online:

„Nu candidez! Deci nu mă mărit”, ”Numa ’ amețitele se mărită! Femeile adevărate candidează la prezidențiale”, ”Numa’ amețitele se mărită! Femeile adevărate fac verdict”, a transmis Dana Budeanu, în mediul online.

Sursă foto: Dana Budeanu/Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni