• PRO TV
  • Ultimele detalii despre starea de sănătate a actriței Shannen Doherty. Brenda din Beverly Hills are cancer în fază terminală

Ultimele detalii despre starea de sănătate a actriței Shannen Doherty. Brenda din Beverly Hills are cancer în fază terminală

Ultimele detalii despre starea de sănătate a actriței Shannen Doherty. Brenda din Beverly Hills are cancer în fază terminală

Diagnosticată cu cancer la sân, Shannen Doherty duce o luptă contracronometru cu această boală. Brian Austin Green, alături de care actrița a jucat în „Beverly Hills 90210”, a făcut recent câteva mărturisiri despre starea de sănătate a actriței în vârstă de 52 ani. 

Pe Shannen și Brian îi leagă o prietenie de lungă durată, iar actorul a păstrat legătura în permanență cu cea care i-a dat viață Brendei în serialul fenomen.  

La începutul verii, actrița a mărturisit că boala a avansat rapid și că are metastaze la creier. 

„Este o persoană incredibil de puternică”, a declarat Brian pentru Herald Sun, scrie Daily Mail

„Dacă există cineva care ar putea să lupte real cu cancerul, ea este. Nu este o situație ușoară, evident, o voi iubi pentru totdeauna”, a mai spus actorul. 

Actorul a mai spus că s-a confruntat la rândul său cu probleme grave de sănătate. 

Totul a început cu o colită ulcerativă, după care a dezvoltat vertij și probleme neurologice care i-au afectat abilitățile de vorbire. 

„Nu puteam să vorbesc, nu puteam să merg, nu puteam să citesc. Nu am lucrat timp de patru ani”, a povestit el pentru publicație. Cu toate acestea, starul hollywoodian a susținut că starea sa s-a îmbunătățit după ce a lucrat cu medici din domeniul medicinei naturale.

Pe lângă problemele de sănătate, Shannen Doherty a confirmat anul acesta și divorțul de soțul ei, bărbatul despre care vedeta a spus în nenumărate interviuri că i-a fost alături în toți acești ani. 

Fotografii: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni