• PRO TV
  • Kanye West a vrut să își transforme casa de 57 milioane $ într-un buncăr fără electricitate. Cum a reacționat arhitectul

Kanye West a vrut să își transforme casa de 57 milioane $ într-un buncăr fără electricitate. Cum a reacționat arhitectul

Kanye West a vrut să își transforme casa de 57 milioane $ într-un buncăr fără electricitate. Cum a reacționat arhitectul

Kanye West pare genul de om care are idei fixe, iar atunci când își propune ceva, cu greu mai poate fi abătut din drum. Fix așa s-a întâmplat și cu noul lui proiect imobiliar – a vrut să își transforme casa de 57 de milioane de dolari din Malibu într-un buncăr antiatomic, fără ferestre și fără electricitate.

Acum, rapperul se află în plin proces cu managerul proiectului, Tony Saxon, care a fost concediat pentru că nu a vrut să respecte cerințele excentrice ale lui Kanye. Saxon susține că a fost concediat după ce și-a “exprimat îngrijorarea cu privire la pericolul extrem al unor astfel de acțiuni”.

Potrvit dosarului depus de avocații lui Saxon, acesta a fost angajat în 2021 și lucra 16 ore pe zi la noul proiect al lui Kanye, care, între timp, a fost abandonat.

Saxon pretinde că a dormit pe podeaua casei în care lucra ca project manager, că nu a primit banii decât pe o săptămână de lucru și că rapperul i-a ignorat toate sfaturile. Într-un final, a fost dat afară pentru că nu a vrut să scoată ferestrele și electricitatea din clădire.

Daily Mail scrie că artistul a propus mutarea în casa a unor generatoare uriașe, iar Saxon s-a împotrivit din cauza riscului mare de incediu. Kanye i-a reproșat apoi că îi este “dușman” și că stă în calea îndeplinirii viziunii lui.

„Dacă nu faci ceea ce spun, nu vei lucra pentru mine, nu o să mai fiu prietenul tău și mă vei vedea doar la televizor”, i-ar fi spus Kanye West.

În proces, Saxon a spus că viziunea rapperului pentru casă era să facă ceva similar cu „un adăpost anti-bombă din anii 1910”, potrivit NBC News, și să demoleze băile de marmură, precum și să îndepărteze ferestrele, instalațiile sanitare și electricitatea.De asemenea, ar fi vrut să înlocuiască scările cu tobogane.

Saxon îl dă acum în judecată pe fostul soț al lui Kim Kardashian pentru o serie de încălcări ale codului muncii, salarii neplătite de peste 1 milion de dolari și daune.

SURSA FOTO: PROFIMEDIA

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni