• PRO TV
  • Ținuta cu care soția lui Kanye West i-a oripilat pe trecători! Bianca Censori continuă seria aparițiilor indecente în Italia

Ținuta cu care soția lui Kanye West i-a oripilat pe trecători! Bianca Censori continuă seria aparițiilor indecente în Italia

Ținuta cu care soția lui Kanye West i-a oripilat pe trecători! Bianca Censori continuă seria aparițiilor indecente în Italia

Ziua și outfitul bizar! Cuplul Kanye West – Bianca Censori i-a oripilat din nou pe italieni! De data aceasta, paparazzii i-au surprins pe străduțele din Florența, Italia. 

Nevasta lui Kanye West nu vrea nici în ruptul capului să se acopere! La sfârșitul lunii august, cei doi soți au fost reclamați la poliție pentru indecență în public. Chiar și așa, Bianca și Kanye continuă să șocheze la fiecare apariție. 

În cele mai recente imagini surprinse de paparazzi, Bianca se plimbă pe străduțele din Florența într-o bustieră de culoarea pielii și o pereche de pantaloni negri, extrem de scurți. 

Kanye, așa cum ne-a obișnuit deja, a ieșit cu o bluză înfășurată pe cap, iar internauții i-au transmis că seamănă cu un „elefant”. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Bianca și Kanye, care erau însoțiți de gărzi de corp, au intrat în mai multe magazine din Florența. Trecătorii cu care cei doi s-au intersectat păreau pur și simplu șocați de ținuta revelatoare a soției lui Kanye. 

Imaginile s-au viralizat rapid pe rețelele de socializare. „Arată ca niște vagabonzi”, „De ce li se permite să iasă așa din casă?” „Asta nu e fashion!”, „Ce se întâmplă în 2023? De ce e fashion să umbli aproape dezbrăcată?”, au scris câțiva dintre internauți. 

Un prieten apropiat al Biancăi și-a exprimat recent îngrijorarea și a făcut câteva declarații pentru Daily Mail. 

„Este blocată și prietenii ei încearcă să o salveze, dar nimeni nu poate din cauza blocadei lui Kanye. Toată lumea este extrem de îngrijorată. Nu așa este ea. Ea este o persoană incredibil de deschisă și plină de viață. Nu este genul care să își țină gura închisă. Dar ea nu are pe nimeni în acest moment și este înfricoșător”, a spus sursa.

Persoana din interior a menționat-o pe fosta soție a cântărețului, Kim Kardashian, și modul în care acesta i-ar fi influențat alegerile vestimentare în timpul relației lor. Divorțul fostului cuplu a fost finalizat la sfârșitul anului trecut, în noiembrie 2022. 

„Kanye încearcă să o transforme pe Bianca într-o versiune radicalizată a lui Kim. Diferența este că atunci când Kim era cu Kanye, acesta era respectat în lumea modei. De atunci a pierdut acest respect”, a declarat sursa potrivit Daily Mail.  

„Bianca știa în ce se bagă când a început să se întâlnească cu Kanye. Dar ea l-a găsit fermecător”, a mai adăugat prietenul Biancăi.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni