• PRO TV
  • Vlad Pascu, primele declarații despre accident, înainte de a intra în sediul DIICOT

Vlad Pascu, primele declarații despre accident, înainte de a intra în sediul DIICOT

Vlad Pascu, primele declarații despre accident, înainte de a intra în sediul DIICOT

Vlad Pascu a fost adus astăzi, 14 septembrie 2023, la sediul DIICOT pentru audieri în dosarul tragediei de la 2 Mai. Înainte de a intra în instituție, tânărul de 19 ani a oferit primele declarații despre accident. 

Vlad Pascu a ajuns astăzi la sediul DIICOT, alături de părinții lui, la scurt timp după ce polițiștii au făcut o serie de perchezii acasă la prietenii lui. Tânărul de 19 ani a fost așteptat de jurnaliști, care i-au pus mai multe întrebări cu privire la tragedia de la 2 Mai și la starea lui actuală.

Tânărul de 19 ani a spus, înainte de a intra în sediul DIICOT, că îi pare rău pentru faptele sale:

„Îmi pare rău pentru cele întâmplate. Nu pot să dau timpul înapoi", a spus Pascu, în timp ce intra în sediul DIICOT, flancat de poliţiştii care l-au adus de la Constanţa.

Întrebat dacă își asumă responsabilitatea pentru accidentul din 2 Mai, Vlad Pascu a răspuns că da.

„Îmi asum(...)Îmi pare foarte rău și nu am ce să spun”, a spus Vlad Pascu. 

Percheziții acasă la prietenii lui Vlad Pascu

Joi dimineaţă, procurorii DIICOT şi ofiţeri de la Antidrog au declanşat o vastă operaţiune în Capitală cu numele de cod „Hidra", care îi vizează pe cei din anturajul lui Vlad Pascu, consumatori şi traficanţi de droguri. Printre aceştia se află şi prieteni ai lui Vlad Pascu, care erau cu acesta pe litoral în perioada producerii accidentului în localitatea 2 Mai, conform Agerpres.

Procurorii DIICOT arată că este vorba de tineri din familii cu importante posibilităţi materiale, care şi-au desfăşurat activitatea în Bucureşti, precum şi în staţiunile de pe litoralul Mării Negre, în timpul sezonului estival.

 

Conform anchetatorilor, cei în cauză ar fi specializaţi în distribuirea de canabis, comprimate ecstasy, MDMA, cocaină, dar şi alte droguri sintetice, în diverse locaţii, restaurante şi cluburi de lux, majoritatea clienţilor drogurilor comercializate de către ei fiind consumatori constanţi, persoane cu un potenţial financiar ridicat.

Sursă foto: Știrile PRO TV, INQUAM PHOTOS / GEORGE CALIN & INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni