• PRO TV
  • Smiley a lansat „Days of Summer”. „Este o piesă care vorbește despre nostalgie”

Smiley a lansat „Days of Summer”. „Este o piesă care vorbește despre nostalgie”

Smiley a lansat „Days of Summer”. „Este o piesă care vorbește despre nostalgie”

Smiley vine cu o surpriză pentru fani! Artistul a lansat „Days of Summer”, o piesă în limba engleză, cu un mix unic de sound-uri raggae și synth-pop. 

Melodia face parte dintr-un proiect amplu pe care Smiley îl dezvoltă de câțiva ani, de când compune și lucrează în Los Angeles și Londra, alături de nume mari din industria muzicală mondială, prin compania Romdrops, divizia internațională a HaHaHa Production.  

„Este o piesă care vorbește despre nostalgie, titlul Days of Summer este o figură de stil pentru zilele frumoase în care relația dintre cei doi era perfectă. Este o piesă făcută acum 4 ani pentru sufletul meu, așa cum îmi place mie, împreună cu Chopsticks, ca parte din proiectul meu internațional la care lucrez continuu, în paralel cu piesele în limba română. Este o plăcere pentru mine să compun ce simt și să lansez ce-mi place dincolo de obiective pe termen lung și planuri mari. Am foarte multe piese compuse în engleză, alături de oameni din afara țării, și vreau să lansez din când în când câte una de suflet.”, a declarat Smiley.    

Cu muzica și versurile scrise de Smiley împreună cu Chopsticks, cel care semnează și producția muzicală, „Days of Summer” are un videoclip inedit, cu o ilustrație care îmbină elementele digitale cu pictura pe pânză, realizată de Victor Fota, un artist vizual reputat din noul val și cu animația semnată de Robert Jianu

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni