• PRO TV
  • Tânărul care i-ar fi procurat drogurile lui Vlad Pascu, acuzat că ar fi spart farmacia spitalului Floreasca

Tânărul care i-ar fi procurat drogurile lui Vlad Pascu, acuzat că ar fi spart farmacia spitalului Floreasca

Tânărul care i-ar fi procurat drogurile lui Vlad Pascu, acuzat că ar fi spart farmacia spitalului Floreasca

Astăzi este o zi importantă în ancheta tragediei de la 2 Mai, în cadrul căreia Vlad Pascu s-a urcat drogat la volan și a ucis doi tineri de 20, respectiv 21 de ani. Băiatul se află în aceste clipe la sediul DIICOT, acolo unde oferă noi declarații despre desfășurarea evenimentelor. La fața locului sunt prezenți și părinții acestuia. 

În cursul zilei de joi, 14 septembrie 2023, polițiștii Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism au făcut mai multe demersuri în ancheta tragediei de la 2 Mai. În primă fază, autoritățile au desfășurat percheziții în 11 locuințe, majoritatea aparținând apropiaților lui Vlad Pascu. Într-un videoclip (VEZI VIDEO AICI), oamenii legii au arătat substanțele interzise și armele găsite în casa lui Tudor Duma, omul despre care se presupune că i-ar fi procurat stupefiantele șoferului de la 2 Mai. 

La scurt timp după ce Tudor Duma a fost transportat la sediul DIICOT, fiind reținut pentru posesie de substanțe interzise și arme albe, dar și cercetat pentru trafic de droguri, s-a aflat că tânărul ar fi spart farmacia Spitalului Floreasca, cu doar câteva ore înainte să fie ridicat de polițiști, potrivit G4Media. 

Polițiștii au deschis un dosar penal și îl suspectează că în dimineața zilei de joi ar fi furat câteva pungi cu ser fiziologic și și-ar fi scris numele pe coșul de gunoi al farmaciei.

Mai mult decât atât, el s-a și filmat și a postat pe rețelele de socializare în timp ce, spune el, căuta droguri în spital:

„Am intrat prin efracţie în Spitalul Floreasca. E gol, nu ştie nimeni că sunt aici. Mă duc să fur nişte droguri. Ăştia au toate drogurile încuiate pe undeva. Trebuie să găsesc un loc unde există droguri la spitalul Floreasca. Sunt în Spitalul Floreasca. Vreau să găsesc şi eu niste boxuri de ET-uri din alea. WOOW OXICOMANIII!!!”,, a spus tânărul pe Instagram.

Comunicatul de presă transmis de autorități 

În această dimineață, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către reprezentanți ai unei unități medicale din Sectorul 1, cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de distrugere.

La fața locului, s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică, care au relaționat cu apelantul, acesta sesizând faptul că, în cursul nopții, un bărbat ar fi pătruns în incinta instituției, în zona administrativă (depozitul farmaceutic) unde s-a semnat cu un marker pe fișete, uși, precum și pe alte bunuri din incintă.

Ulterior, la plecare, ar fi sustras două pungi cu ser fiziologic, dintr-o cutie aflată pe hol.

În prezent, se efectuează cercetarea locului faptei de către polițiști, în vederea stabilirii situației de fapt și dispunerii măsurilor legale.

Sursă foto: Știrile PRO TV, Captură ecran
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni