• PRO TV
  • Vedetele internaționale, mari iubitoare de pisici. Povestea fascinantă a animalelor de companie din show-biz

Vedetele internaționale, mari iubitoare de pisici. Povestea fascinantă a animalelor de companie din show-biz

Vedetele internaționale, mari iubitoare de pisici. Povestea fascinantă a animalelor de companie din show-biz

Când vine vorba despre dragostea pentru animale, sălbatice sau domestice, aceasta ar trebui să fie necondiționată. Deși nu am vorbit cu toți, credem cu tărie că asta este și părerea posesorilor de pisici și alte viețuitoare de companie. Cine sunt vedetele internaționale care au o relație specială cu pisicile lor.

Am întâlnit posesori de câini care ne-au spus că se simt mai bine în compania psicilor. Că felinele au o abilitate aparte de a privi în sufletul tău și a descifra toate tainele lui, dar că, în același timp, le-a luat mai mult timp să fie acceptați drept companioni ai pisicilor. 

Misterioase și sensibile, pisicile de casă par la fel de selective în a-și alege partenerii de viață umanoizi cum suntem și noi când vine vorba de a primi un animal în casă. Deci, suntem chit! Totuși, relația dintre om și felină se poate consolida atunci când alegi hrana pisici adecvată. 

Starurile internaționale care au pisici acasă

Multe vedete internaționale și-au făcut publică relația specială pe care o au cu animalele lor de companie. Printre amatorii de pisici rare sau abandonate se numără actori și actrițe de la Hollywood, cântăreți și prezentatori TV de renume. Iată câteva povești fascinante rezultate din întâlnirea om-pisică

Sarah Jessica Parker a adoptat o pisică la filmări

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)


Actrița de 58 de ani a dezvăluit că s-a îndrăgostit iremediabil de o pisică în timpul filmărilor pentru serialul And Just Like That... Sarah Jessica Parker nu a stat pe gânduri și a adoptat pisoiul, care anterior fusese salvat de pe stradă de o organizație neguvernamentală.

Numele lui în afara scenei este Lotus. El și frații săi au primit nume botanice când au fost salvați ca nou-născuți de @cthumanesociety. Adoptat oficial de familia Parker/Broderick în aprilie 2023. Se alătură lui Rémy și lui Smila, pe care i-am adoptat în mai 2022”, a scris actrița pe Instagram.

Noul animal de companiei al actriței Sarah Jessica Parker a bifat deja o apariție televizată în serialul stăpânei sale, deși cu câteva luni în urmă se afla într-un adăpost pentru animale abandonate. Familia actriței i-a schimbat complet viața și a înconjurat-o cu dragostea de care are atâta nevoie.

Ricky Gervais, în doliu după ce i-a murit pisica

Comediantul Ricky Gervais este mare iubitor de pisici. Împreună cu iubita sa, Jane Fallon, au crescut-o pe Ollie, o pisică de rasă mixtă (Birmeză, Siameză, Cornish Rex, Devon Rex) care s-a stins din viață în martie 2020, înainte să împlinească vârsta de 17 ani. Actorul și partenera sa au suferit enorm, fiindcă micuța Ollie era parte din famlia lor.

Ricky Gervais a primit pisica în 2003 de la prezentatorul britanic Jonathan Ross. Acesta i-a făcut cadoul-surpriză în direct, în timpul emisiunii pe care o modera. Felina a primit numele Ollie, după comediantul favorit al lui Gervais, Oliver Hardy.

Vestea bună este că în viața lui Ricky Gervais și a iubitei lui a apărut Catkins, o pisică maidaneză pe care au luat-o acasă pentru a o îngriji temporar. Dar s-au atașat atât de mult de ea, încât cei doi au păstrat-o.

Actualizare rapidă despre pisica de care avem grijă: continuă să mi se urce în poală și să se holbeze la mine. O păstrăm”, scria Gervais pe Instagram anul trecut. Cuplul a decis să-i schimbe și numele: Picklicious Fatkins the First sau, mai scurt, Pickle.

Hilaria Baldwin are trei pisici

Soția lui Alec Baldwin se numără printre vedetele internaționale care au prins mare drag de pisici. Hilaria Baldwin a dezvăluit recent că a făcut loc în familia ei unui nou membru blănos, o pisicuță pe nume Camila Valenciana Azul.

O iubim atât de mult... iar pisoii mai mari vor ajunge și ei să țină la ea. Este Bengaleză de culoarea cărbunelui și soră cu ceilalți doi pisoi ai noștri... Emilio este maro, Cayetana este albă ca zăpada...”, a scris instructoarea de yoga pe Instagram.


Bengaleza este una dintre cele mai apreciate rase de pisici din lume, alături de Pisica Persană, Pisica British Shorthair, Pisica Albastru de Rusia, Pisica Sphynx, Pisica Maine Coon, Pisica Siameză și Pisica Devon Rex.

Tiffany Haddish a plecat acasă cu vedeta filmului Keanu

Actrița Tiffany Haddish a jucat în filmul Keanu (2016) alături de Keegan-Michael Key, Jordan Peele și Method Man. Vedeta filmului a fost, însă, o pisică pe nume Clementine, animalul de companie (Iglesias) al unui cap mafiot mexican.

Tiffany Haddish nu s-a putut despărți de pisică nici după filmări, așa că a adoptat-o. Nu înainte de a-i schimba numele în Catatonic, „pentru că atunci când o ții suficient de mult, devine catatonică”, susține actrița, conform The Guardian.

Pentru filmările peliculei Keanu, echipa a folosit 7 pisici diferite, cu blană asemănătoare.

Mark Ruffalo: „Nu te poți sătura niciodată de pisici”

Actorul Mark Ruffalo, cunoscut pentru interpretarea rolului Hulk din seria Avengers, este un mare iubitor de pisici. Starul de 55 de ani are acasă șase feline blănoase și nu le uită niciodată numele: Biscotti, Felix, Inky, Hansel, Odette și Magnus.

Pisicile sunt acele animale de care nu te poți sătura niciodată”, a scris actorul pe Twitter (X) în august 2020, când a sărbătorit-o pe „veterana” Odette la împlinirea vârstei de 12 ani.

Mark Ruffalo susține că nu are nevoie de câine de pază, datorită celor 24 de lăbuțe cu gheare din casa lui care sunt gata să-i sară în ajutor.

Choupette, cea mai faimoasă pisică din lume

Cu siguranță, cea mai populară pisică din lume este Choupette, fostul animal de companie al designerului vestimentar Karl Lagerfeld. Deși se afla în atenția publicului și înainte, Choupette a căpătat notorietate internațională după moartea renumitului creator de modă.

Pisica a ajuns în posesia lui Lagerfeld după ce modelul francez Baptiste Giabiconi i-a făcut-o cadou de Crăciun, în 2011. Designerul s-a atașat atât de mult de ea, încât a luat-o cu el la mai toate evenimentele de fashion la care participa.

În 2015, Karl Lagerfeld dezvăluia într-un interviu că pisica sa birmaneză i-a adus încasări de 3 milioane de euro, în urma semnării a două contracte de promovare a unui brand auto și a unui produs de înfrumusețare.

Azi, Choupette are propriul cont de Instagram, cu o comunitate de peste 258.000 de admiratori.

Fotografii: Getty Images

Articol recomandat de Purina.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni