• PRO TV
  • Evenimentul astral din 15 septembrie vine cu o șansă unică! Care sunt zodiile care vor beneficia în plan amoros și financiar

Evenimentul astral din 15 septembrie vine cu o șansă unică! Care sunt zodiile care vor beneficia în plan amoros și financiar

Evenimentul astral din 15 septembrie vine cu o șansă unică! Care sunt zodiile care vor beneficia în plan amoros și financiar

Luna Nouă marchează un nou ciclu și este asociat cu inițierea de acțiuni, care se vor încheia peste șase luni, la Luna Plină, când se pot culege roadele. Luna Nouă din 15 septembrie invită la îmbunățățirea domeniului reprezentat de zodia Fecioară, la o schimbare, astfel încât să ajungem acolo unde ne dorim. 

Ni se oferă șansa să găsim soluții la problemele, care ne frământă și care nu mai funcționează de ceva timp, să analizăm și să ordonăm domeniul de viață guvernat de zodia Fecioară din harta astrală. 

Uranus, planeta schimbărilor, formează un aspect armonios cu fenomenul de Lună Nouă și aduce inspirație, revelații, conștientizări, dar și oportunități.

Atenție la decizii importante, pentru că Luna Nouă se află față în față cu Neptun, planeta iluziilor, în tranzit prin zodia Pești, și poate aduce confuzie sau dezamăgiri!

Mercur, planeta comunicării, revine, în aceeași zi, la mișcarea directă și reinstaurează comunicarea și interacționarea cu ceilalți. Luarea deciziilor și planificarea unor acțiuni devine mai ușoară.


Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

 

Domeniile în care se formează Luna Nouă din zodia Fecioară pentru fiecare zodie:

 

Berbec/ Ascendent în Berbec

 

Luna Nouă din zodia Fecioară te invită la un nou început în sectorul muncii, relațiilor cu colegii, sarcinilor de serviciu și sănătății. Aspectul armonios pe care fenomenul astral îl formează cu Uranus, planeta imprevizibilului, ar putea să-ți îmbunătățească situația financiară, dacă schimbi jobul sau dacă porți o negociere în favoarea ta. Mercur revine la mișcarea directă și lucrurile reintră în normal în sectorul profesional, pe care l-a răscolit ultimele trei săptămâni.

 

Taur/ Ascendent în Taur

 

Luna Nouă din zodia Fecioară aduce noi începuturi în sectorul aventurilor romantice, iubirii, valorificării unui talent și creativității. Aspectul armonios pe care fenomenul astral îl formează cu Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa personalității tale, poate să aducă răsturnări de situație în planul sentimental. Mercur revine la mișcarea directă și se clarifică anumite aspecte în planul amoros.

 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

 

Luna Nouă din zodia Fecioară aduce noi începuturi în sectorul familial, privind spațiul de locuit, rădăcinile sau relațiile cu ceilalți membri ai familiei. Aspectul armonios pe care fenomenul astral îl formează cu Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa frământărilor interioare, introspecției și trecutului, aduce conștientizări în ce privesc principiile și convingerile după care te ghidai până acum. Mercur, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă și scapi de confuzie, neînțelegeri și comunicare defectuoasă.

 

Rac/ Ascendent în Rac

 

Luna Nouă din zodia Fecioară care se formează în sectorul comunicării, învățării, informațiilor și negocierilor, te invită la o nouă etapă în aceste domenii. Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, după trei săptămâni, în care ai fost nevoită să-ți schimbi modalitatea de comunicare și interacționare cu ceilalți. Aspectul armonios pe care fenomenul astral îl formează cu Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa proiectelor de viitor, ar putea să aducă surprize plăcute în planurile tale pe termen lung.

 

Leu/ Ascendent în Leu

 

Luna Nouă din zodia Fecioară, care se formează în sectorul banilor, pe care îi câștigi din muncă, de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale, te invită la noi începuturi privind administrarea banilor. Tot aici revine și Mercur, planeta comunicării, la mișcarea directă, după trei săptămâni, în care ți-ai revizuit modalitatea de cheltuire a banilor. Aspectul armonios, pe care fenomenul astral îl formează cu Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa carierei și activităților profesionale, vine să aducă schimbări și oportunități de începere a unor noi activități.

 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

 

Luna Nouă din zodia Fecioară, care se formează în sectorul personalității, te invită la o relansare personală și la setarea unor obiective noi pentru următorul an. Mercur, guvernatorul tău, revine și el la mișcarea directă, după trei săptămâni, în care ți-ai reevaluat planurile personale de viață. Aspectul armonios pe care fenomenul astral îl formează cu Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa principiilor și credințelor, călătoriilor și perfecționării profesionale, aduce surprize în aceste domenii și o schimbare de direcție.

 

Balanță/ Ascendent în Balanță  

 

Luna Nouă din zodia Fecioară, care se formează în sectorul subconștientului, frământărilor interioare și trecutului, te invită la introspecție și la eliminarea situațiilor și persoanelor, care nu te mai ajuta în evoluție. Este recomandat un bilanț și pregătirea unui plan de acțiune, pe care să-l lansezi la Luna Nouă din zodia ta. Aspectul armonios, pe care fenomenul astral îl formează cu Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa transformărilor profunde, poate să aducă schimbări importante în planul financiar.

 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

 

Luna Nouă din zodia Fecioară, care se formează în sectorul proiectelor de viitor, prietenilor și vieții sociale, te invită la o nouă etapă în aceste domenii. Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă și poți relua anumite proiecte sau discuții cu prietenii cu care ai avut neînțelegeri, să lămurești anumite aspecte. Aspectul armonios care se formează între Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa relațiilor și parteneriatelor, și Luna Nouă poate aduce surprize plăcute din partea partenerului de cuplu.

 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

 

Luna Nouă din zodia Fecioară anunță noi etape în planul carierei și reputației profesionale. Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă și poți relua dialoguri privind un job nou, o colaborare sau proiecte noi. Aspectul armonios, care se formează între Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa muncii, și Luna Nouă din zodia Fecioară, vine să aducă evenimente surpriză și oportunități, pe care ar trebui să nu le pierzi.

 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

 

Luna Nouă din zodia Fecioară, care se formează în sectorul perfecționării profesionale, studiilor, credințelor și filosofiei de viață, călătoriilor și lărgirii orizonturilor, anunță noi începuturi în aceste domenii. Este un moment bun pentru a te ocupa de dezvoltarea personală. De asemenea, aspectul armonios care se formează între Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin sectorul sentimental, și Luna Nouă aduce oportunități în planul iubirii. Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, reinstalând comunicarea și interacționarea cu ceilalți.

 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

 

Luna Nouă din zodia Fecioară anunță noi etape în planul avantajelor financiare, privind moștenirile, datoriile, banii la comun deținuți împreună cu partenerul de cuplu, dar și intimitatea. Din configurația astrală face parte și Uranus, guvernatorul tău, care anunță schimbări și răsturnări de situație, dar și oportunități legate de viața de familie, de spațiul de locuit sau o mutare. Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă și poți relua dialoguri cu familia, cu părinții, să afli lucruri din trecut.

 

Pești/ Ascendent în Pești

 

Luna Nouă din zodia Fecioară anunță noi etape în planul asociat căsătoriei, relațiilor, parteneriatelor. Din configurația astrală face parte și Uranus, planeta imprevizibilului, care anunță evenimente neașteptate și răsturnări de situație într-un context profesional sau relațional. Afli informații sau vești, care aduc oportunități. Recomandarea astrelor este să nu le ratezi, pentru că ai șanse să faci niște schimbări importante. Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă și poți relua dialoguri cu partenerul de cuplu, partenerii de afaceri sau cei cu care desfășori activități.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni