• PRO TV
  • Marian Godină, reacție tranșantă după ce tatăl lui Vlad Pascu a intrat cu motocicleta în jurnaliști

Marian Godină, reacție tranșantă după ce tatăl lui Vlad Pascu a intrat cu motocicleta în jurnaliști

Marian Godină, reacție tranșantă după ce tatăl lui Vlad Pascu a intrat cu motocicleta în jurnaliști

Scenele revoltătoare din fața sediului DIICOT au stârnit reacții fără precedent în spațiul public, Marian Godină este șocat de gesturile pe care tatăl lui Vlad Pascu le-a făcut față de jurnaliști.

Joi, 14 septembrie, Vlad Pascu a fost adus la sediul DIICOT pentru audieri, la fel și părinții săi. Dacă mama criminalului de la 2 Mai nu a vrut să declare nimic și a rămas tăcută, ei bine, nu putem spune același lucru și despre tată lui Vlad Pascu.

Mihai Pascu a făcut un gest greu de admis, la plecarea din sediul DIICOT, bărbatul a intrat cu motocicleta în jurnaliști, fără să țină cont că ar putea provoca o tragedie. Doi dintre jurnaliști au fost răniți.

Marian Godină nu a putut rămâne indiferent în urma gestului pe care Mihai Pascu l-a făcut la sediul DIICOT și reacționat.

Polițistul a fost revoltat de imaginile în care Mihai Pascu încerca să treacă cu disperare de jurnaliști și accelerează motocicleta, fiind la un pas să îi calce pe aceștia.

Marian Godină a găsit o explicație cu privire la comportamentul lui Vlad Pascu și problemele cu care se confruntă în prezent, precizând că nimic nu este întâmplător, iar familia din care provine este unul dintre motivele care l-au adus pe tânăr în acest punct în care a fost în stare ia viața a doi tineri.

”La ieșirea de la audieri, Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, a accelerat motocicleta și a atins jurnaliștii care voiau să-i pună întrebări, în mod intenționat. Totul s-a întâmplat pe trotuar. Asta ca să nu mai aud că oricărui copil, oricât de bine ar fi educat, i se poate întâmpla să fie atras într-un anturaj nepotrivit și să o ia pe căi greșite. Nu, nu cred asta. Mai degrabă aș crede în zicala care spune că așchia nu sare departe de trunchi”, a spus Marian Godină pe Facebook.

În urmă cu aproape o lună, Vlad Pascu, sub influența drogurilor, a provocat un accident cumplit în stațiunea 2 Mai, intrând cu mașina într-un grup format din opt tineri, doi dintre ei nu a mai avut nicio șansă la viață, murind pe loc. La momentul producerii tragediei, tânărul drogat a fugit de la locul accidentului și a fost găsit mai târziu în Vama Veche. Ieri, Vlad Pascu a fost adus la sediul DIICOT pentru audieri și a făcut și primele declarații.

”Nu am ce să spun. Îmi pare rău. Chiar îmi pare rău, nu am cum să dau timpul înapoi”, a declarat Vlad Pascu, la intrarea în sediul DIICOT.

Sursă foto: Captură știrileprotv.ro/ Facebook/ Marian Godină/ Știrile PRO TV/ INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni