• PRO TV
  • Mama lui Vlad Pascu, tânărul care a ucis două persoane la 2 Mai, a fost reținută 24 de ore

Mama lui Vlad Pascu, tânărul care a ucis două persoane la 2 Mai, a fost reținută 24 de ore

Mama lui Vlad Pascu, tânărul care a ucis două persoane la 2 Mai, a fost reținută 24 de ore

Mama șoferului drogat de la 2 Mai a petrecut joi, 14 septembrie 2023, aproape 10 ore la sediul DIICOT pentru a oferi declarații cuv privire la tragedia comisă de fiul ei, dar și să justifice acuzația conform căreia ar fi încercat să șantajeze martorii din dosar. La finalul procesului de audiere, polițiștii au hotărât ca Miruna Pascu să fie reținută pentru 24 de ore, sub acuzația de infracțiuni contra înfăptuirii Justiției.

Mama lui Vlad Pascu a ajuns joi la DIICOT la ora 10:00, urmând să petreacă aici alte aproape 10 ore. Femeia nu a fost singura vizată în anchetă, soțul și fiul ei apărând și ei în fața polițiștilor. Totuși, tatăl lui Vlad Pascu a părăsit sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism în cursul după-amiezii, în timp ce partenera lui de viață a mai rămas alături de oamenii legii.

În jurul orei 19:00, Miruna Pascu ar fi fost reținută de polițiștii DIICOT pentru 24 de ore sub acuzația de infracțiuni contra înfăptuirii Justiției. În cursul zilei de vineri, 15 septembrie 2023, se va afla dacă femeia va rămâne în arest preventiv pentru 30 de zile sau dacă va fi cercetată în libertate.

Citește și: Vlad Pascu, primele declarații despre accident, înainte de a intra în sediul DIICOT

Citește și: Tatăl lui Vlad Pascu a intrat cu motocicleta în jurnaliști, la ieșirea de la DIICOT

Percheziții acasă la prietenii lui Vlad Pascu

Joi dimineaţă, procurorii DIICOT şi ofiţeri de la Antidrog au declanşat o vastă operaţiune în Capitală cu numele de cod „Hidra", care îi vizează pe cei din anturajul lui Vlad Pascu, consumatori şi traficanţi de droguri. Printre aceştia se află şi prieteni ai lui Vlad Pascu, care erau cu acesta pe litoral în perioada producerii accidentului în localitatea 2 Mai, conform Agerpres.

Procurorii DIICOT arată că este vorba de tineri din familii cu importante posibilităţi materiale, care şi-au desfăşurat activitatea în Bucureşti, precum şi în staţiunile de pe litoralul Mării Negre, în timpul sezonului estival.

Conform anchetatorilor, cei în cauză ar fi specializaţi în distribuirea de canabis, comprimate ecstasy, MDMA, cocaină, dar şi alte droguri sintetice, în diverse locaţii, restaurante şi cluburi de lux, majoritatea clienţilor drogurilor comercializate de către ei fiind consumatori constanţi, persoane cu un potenţial financiar ridicat.

Sursă foto: Știrile PRO TV, INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni