• PRO TV
  • Yasmine Bleeth, de nerecunoscut la 25 de ani după ce a făcut furori în serialul fenomen „Baywatch”

Yasmine Bleeth, de nerecunoscut la 25 de ani după ce a făcut furori în serialul fenomen „Baywatch”

Yasmine Bleeth, de nerecunoscut la 25 de ani după ce a făcut furori în serialul fenomen „Baywatch”

A fost una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood, iar rolul din serialul fenomen „Baywatch” i-a adus milioane de fani. Revista FHM a plasat-o ani la rând în TOP 100 al celor mai frumoase femei din lume. Problemele cu alcoolul și drogurile au transformat-o complet pe Yasmine Bleeth, care e azi departe de imaginea de femeie fatală cu care ne-a obișnuit. 

În anii ’90, Yasmine Bleeth făcea furori în costumul de salvamar în serialul Baywatch. Ajunsă la 55 de ani, actrița trăiește acum departe de lumina reflectoarelor, iar aparițiile ei în public sunt tot mai rare. 

Yasmine Bleeth a fost internată de mai multe ori de la dezintoxicare și a fost condamnată inclusiv la închisoare cu suspendare după ce a produs un accident rutier. Atunci, actrița a condus sub influența substanțelor interzise. 

Abuzul de alcool și droguri și-a pus amprenta pe chipul actriței, care cu greu mai poate fi recunoscută de fani.

Paparazzii au surprins-o recent pe Yasmine în timp ce se îndrepta spre o terasă, unde a luat masa cu o amică. Actrița purta o salopetă casual din denim, un tricou roz și papuci. Cu părul prins și fără strop de machiaj, Yasmine n-a părut deranjată de blițurile fotografilor. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Yasmine Bleeth a interpretat-o pe Caroline Holden în serialul "Baywatch", din 1993 până în 1997. Ea a apărut în peste 70 de episoade și a jucat alături de Pamela Anderson, David Hasselhoff, Carmen Electra și Nicole Eggert. Yasmine este căsătorită din anul 2002 cu afaceristul Paul Cerrito. 

Fotografii: Profimedia Images/ Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni