• PRO TV
  • O frizeriță își tunde clienții îmbrăcată doar în lenjerie intimă! Imaginile care au stârnit reacții

O frizeriță își tunde clienții îmbrăcată doar în lenjerie intimă! Imaginile care au stârnit reacții

O frizeriță își tunde clienții îmbrăcată doar în lenjerie intimă! Imaginile care au stârnit reacții

Un salon din Thailanda a descoperit secretul succesului: femeile care tund îmbrăcate doar în lenjerie intimă. Iată cum arată tânăra care a lansat acest trend!

În ultima perioadă, din ce în ce mai multe saloane de înfrumusețare recurg la tot felul de trucuri pentru a ademeni clienții. În Thailanda, de exemplu, o tânără a lansat o strategie de marketing care a avut un real succes încă din prima clipă. Aceasta își tunde clienții îmbrăcată doar în lenjerie intimă, indiferent dacă este vorba de femei sau de bărbați.

Femeia, al cărei nume nu a fost făcut public, susține că a recurs la această metodă pentru a atrage mai mulți clienți la salon și spune că a funcționat, pentru că videoclipul cu reclama ei a strâns zeci de mii de vizualizări. Ea a menționat și faptul că unele femei care trec pragul salonului se uită ciudat la ea, însă nu se simte deranjată de acest aspect și continuă să își facă meseria.

Anunțul, care a devenit viral, o arată pe tânăra stilistă care lucrează cu un client, purtând doar o lenjerie roșu aprins:

„Hai, hai să-ți facem părul. Sunt gata.”, se arată în anunț. 



Sursă foto: Captură ecran

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni